Wandelnetwerk Beesel
Made with MAGIX by Mat Maessen

34. Wandelen in Reuver

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 10, 15 of 19 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Landal de Lommerbergen in Reuver. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Kesselseweg en de onverharde Roozendaelseweg. Dit is vanaf de parkeerplaats van Landal de Lommerbergen 50 meter rechtsaf. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij de Lommerbergen. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Reuver Landal de Lommerbergen

Landal de Lommerbergen Lommerbergen 1 5953 TT Reuver 077- 474 95 95 www.landal.nl
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Reuver van 5 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Kesselseweg en de onverharde Roozendaelseweg. Wandelknooppunt 73 ligt op zo’n 25 meter vanaf de ingang van de Lommerbergen. U loopt over de onverharde Roozendaelseweg in de richting van wandelknooppunt 75. U wandelt tijdens deze wandelroute om recreatiepark Landal de Lommerbergen door het bosgebied van de Walsberg. Horeca op het terrein van Landal de Lommerbergen. (GROENE ROUTE 20% verhard – 80% onverhard)
73  75  70 35  79  34 24  72  71  78  73 (lengte 4,5 km)

Wandelroute vanuit Reuver van 10 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Kesselseweg en de onverharde Roozendaelseweg. Wandelknooppunt 73 ligt op zo’n 25 meter vanaf de ingang van de Lommerbergen. U loopt over de onverharde Roozendaelseweg in de richting van wandelknooppunt 75. U passeert Hoeve De Spieker en de Mariahoeve en wandelt door het open veld richting Beesel. Via de buurtschappen Bussereind en Bakheide komt U bij Kasteel Nieuwenbroeck. Daarna loopt U over de Markt in het centrum van Beesel. Vervolgens wandelt U door Het Spick tot aan het Insectenhotel bij de paddenpoel aan de Huilbekerweg. Daarna loopt U langs de vele boomgaarden langs de Maas met mooie uitzichten op Kessel aan de overkant van de Maas. U wandelt nog een stuk door bosgebied de Berken en passeert daarna de St. Lambertuskapel. Tenslotte loopt U terug naar het startpunt bij Landal de Lommerbergen. Horeca op het terrein van Landal de Lommerbergen en na ongeveer 5 kilometer. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
73  75  11 12  10  31 42 41  40  30 25 01 21 23  22  09  77  76   81  82  83  74  73  (lengte 10,0 km)

Wandelroute vanuit Reuver van 15 kilometer

73  75  11 12  10  31 42 41  40  30 25 01 21 23  22  09  77  76   81  82  83  74  73  75  70 35  79  34 24  72  71  78  73 (lengte 15,0 km)

Wandelroute vanuit Reuver van 19 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Kesselseweg en de onverharde Roozendaelseweg. Wandelknooppunt 73 ligt op zo’n 25 meter vanaf de ingang van de Lommerbergen. U loopt over de onverharde Roozendaelseweg in de richting van wandelknooppunt 75. U passeert Hoeve De Spieker en de Mariahoeve en wandelt door het open veld richting Beesel. Via de buurtschappen Bussereind en Bakheide komt U bij Kasteel Nieuwenbroeck. Daarna loopt U over de Markt in het centrum van Beesel. Daarna loopt U langs vijver de Mortel. Via de Bovenste Solberg wandelt U naar Rijkel. Nadat U Bakkes-Hofke bent gepasseerd komt U in natuurgebied de Rijkelse Bemden. Vervolgens loopt U langs de Maas en passeert Molen de Grauwe Beer en buurtschap Ouddorp. Daarna loopt U langs de vele boomgaarden langs de Maas met mooie uitzichten op Kessel aan de overkant van de Maas. U wandelt nog een stuk door bosgebied de Berken en passeert daarna de St. Lambertuskapel. Tenslotte loopt U nog een ronde om recreatiepark Landal de Lommerbergen door het bosgebied van de Walsberg. U eindigt de wandelroute tenslotte weer bij Landal de Lommerbergen. Horeca op het terrein van Landal de Lommerbergen en na ongeveer 5 en 9 kilometer.  (GROENE ROUTE 25% verhard – 75% onverhard)
73  75  11 12  10  31 42 41  40  30 25 01  27 62  61  60  51  20   22  09  77  76  81  82  83  74  73  75  70 35  79  34 24  72  71  78   73 (lengte 18,8 km)
Bijzonderheden wandelroutes 34 Reuver
Bij hoog water van de Maas zijn de paden langs te Maas wellicht niet te lopen. U kunt de wandelroutes 3410, 3415 en 3420 vanaf deze startplaats dan beter mijden. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn.
Korte beschrijving wandelroute 3405 Reuver Korte beschrijving wandelroute 3410 Reuver
Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond
start wandelroute
horeca wandelroute
Korte beschrijving wandelroute 3415 Reuver Korte beschrijving wandelroute 3420 Reuver
De wandelroute start bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Kesselseweg en de onverharde Roozendaelseweg. Wandelknooppunt 73 ligt op zo’n 25 meter vanaf de ingang van de Lommerbergen. U loopt over de onverharde Roozendaelseweg in de richting van wandelknooppunt 75. U passeert Hoeve De Spieker en de Mariahoeve en wandelt door het open veld richting Beesel. Via de buurtschappen Bussereind en Bakheide komt U bij Kasteel Nieuwenbroeck. Daarna loopt U over de Markt in het centrum van Beesel. Vervolgens wandelt U door Het Spick tot aan het Insectenhotel bij de paddenpoel aan de Huilbekerweg. Daarna loopt U langs de vele boomgaarden langs de Maas met mooie uitzichten op Kessel aan de overkant van de Maas. U wandelt nog een stuk door bosgebied de Berken en passeert daarna de St. Lambertuskapel. Tenslotte loopt U nog een ronde om recreatiepark Landal de Lommerbergen door het bosgebied van de Walsberg. U eindigt de wandelroute tenslotte weer bij Landal de Lommerbergen. Horeca op het terrein van Landal de Lommerbergen en na ongeveer 5 kilometer. (GROENE ROUTE 25% verhard – 75% onverhard)
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

34. Wandelen in Reuver

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 10, 15 of 19 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Landal de Lommerbergen in Reuver. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Kesselseweg en de onverharde Roozendaelseweg. Dit is vanaf de parkeerplaats van Landal de Lommerbergen 50 meter rechtsaf. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij de Lommerbergen. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info