Made with MAGIX by Mat Maessen

Wandelnetwerk Peel en Maas

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.
Deze pagina geeft U informatie over het wandelnetwerk in de gemeente Peel en Maas. De gemeente Peel en Maas bestaat uit de volgende kernen: Baarlo, Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Kessel, Kessel-Eik, Koningslust, Maasbree, Meijel en Panningen. Hier vindt U toeristische informatie over de gemeente Peel en Maas. In november 2011 werd het wandelnetwerk Peel en Maas geopend. Het wandelnetwerk Peel en Maas bestaat uit ongeveer 350 kilometer tweezijdig bewegwijzerde aaneengesloten wandelroutes. Er zijn ongeveer 300 wandelknooppunten. De markeringen zijn gele pijlen in een rood kader. De wandelkaart van het wandelnetwerk Peel en Maas is hier verkrijgbaar.
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website.

Wandelnetwerk Peel

aan de Maas

Dit is de hoofdpagina over het wandelnetwerk in de

gemeente Peel aan de Maas. Deze pagina geeft U

informatie over het wandelnetwerk in deze gemeente. Met

deze informatie hoop ik U geinteresseerd te maken in de

wandelmogelijkheden binnen de gemeente Peel aan de

Maas. Via de menuknop “Wandelnetwerk Peel aan de Maas”

kunt U kiezen uit diverse wandelingen via het

knooppuntensysteem. U kiest vanuit welke plaats U een

wandeling wilt starten. Daarna kiest U welke afstand U

ongeveer wilt wandelen. Alle wandelingen beginnen in de

nabijheid van een horecapunt. Steeds na ongeveer 5

kilometer is er een mogelijkheid om een pauze in te lassen

bij zo’n horecapunt. Veel wandelplezier.

Gemeente Peel en Maas

De gemeente Peel en Maas bestaat uit de volgende kernen: Baarlo, Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Kessel, Kessel- Eik, Koningslust, Maasbree, Meijel en Panningen. Meer toeristische informatie over de gemeente Peel en Maas vindt U hier:

Wandelnetwerk Peel en Maas

In november 2011 werd het wandelnetwerk Peel en Maas geopend. Het wandelnetwerk Peel en Maas bestaat uit ongeveer 350 kilometer tweezijdig bewegwijzerde aaneengesloten wandelroutes. Er zijn ongeveer 300 wandelknooppunten. De markeringen zijn gele pijlen in een rood kader.

VVV Panningen / Toeristisch Informatie

Huis Peel en Maas

VVV Peel en Maas Raadhuisplein 4 5981 AT Panningen 077 - 307 74 59

VVV Panningen / Toeristisch Informatie

Huis Peel en Maas

VVV Peel en Maas Raadhuisplein 4 5981 AT Panningen 077 - 307 74 59

Internationaal Historisch Festival in

Panningen

Een van de bekendste evenementen in de gemeente Peel en Maas is het Internationaal Historisch Festival in Panningen in de maand juli. Andere belangrijke jaarlijkse evenementen in de gemeente Peel en de Maas zijn: de Fiets4daagse in de Peel in Meijel in juli, Kepella Cultura in de maand augustus in Panningen, de Ossefeesten in augustus in Maasbree, Jumping Peel & Maas in juli te Kessel en de Volksfeesten in juni te Baarlo.

Nationaal Park De Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel op de grens van Brabant en Limburg en gelegen

ten weste van Meijel is een van de belangrijkste natuurgebieden van de

gemeente Peel en Maas. Andere belangrijke natuurgebieden in de gemeente

Peel en Maas zijn: Dubbroek tussen Maasbree en Baarlo, de Heldense Bossen

tussen Helden en Kessel, de Kwakvors bij Grashoek en het Vlakbroek te

Koningslust.