Wandelnetwerk Roerdalen
Made with MAGIX by Mat Maessen

40. Wandelen in Vlodrop

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 10, 15 of 20 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats de Sint-Martinuskerk aan de Markt in Vlodrop. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 35 op de hoek van de Kerkbergweg en de Markt in Vlodrop. Parkeerplaatsen zijn er voldoende aan de Markt. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Vlodrop Sint-Martinuskerk

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Vlodrop van 5 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 35 op de hoek van de Kerkstraat en de Kleine Wal tegenover de ingang van de Sint-Martinuskerk. U loopt over de Kleine Wal in de richting van wandelknooppunt 36. Via de Bergerweg wandelt U Vlodrop uit. Vervolgens loopt U door het vlakke landschap langs het stroomgebied van de meanderende Roer. Aan het eind van de Randweg wandelt U om Boerderij en Landwinkel Schurenhof. Tenslotte loopt U via de Boomgaardstraat en de Markt terug naar het startpunt bij de Sint-Martinuskerk. Horeca bij start en finish. (85% verhard – 15% onverhard).
35 36  34  35 (lengte 5,0 km)

Wandelroute vanuit Vlodrop van 10 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 35 op de hoek van de Kerkstraat en de Kleine Wal tegenover de ingang van de Sint-Martinuskerk. U loopt over de Kerkbergweg in de richting van wandelknooppunt 39. Verderop passeert U Kasteel het Steenen Huys. U volgt de Bosweg en komt uit bij buurtschap Bakhuis vlak bij de Duitse grens. Vervolgens wandelt U door buurtschap de Bolberg langs de Motteheuvel. Daarna loopt U door Posterholt en passeert de begraafplaats met de monumentale Grafkapel van Geradts-Regout. U steekt de drukke Karkenerweg over en wandelt door het Vlodropperveld terug naar Vlodrop. In Vlodrop passeert U nog de achtbanenbouwer Vekoma en de Roerhal. Tenslotte eindigt U de wandelroute weer bij het startpunt bij de Sint-Martinuskerk. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 kilometer. (45% verhard – 55% onverhard)
35  39  38 16  15  14  12  07 05  40  37  39  35 (lengte 9,8 km)

Wandelroute vanuit Vlodrop van 15 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 35 op de hoek van de Kerkstraat en de Kleine Wal tegenover de ingang van de Sint-Martinuskerk. U loopt over de Kerkbergweg in de richting van wandelknooppunt 39. Verderop passeert U Kasteel het Steenen Huys. U volgt de Bosweg en komt uit bij buurtschap Bakhuis vlak bij de Duitse grens. Vervolgens wandelt U door buurtschap de Bolberg langs de Motteheuvel. Daarna loopt U door Posterholt en passeert de begraafplaats met de monumentale Grafkapel van Geradts-Regout. U steekt de drukke Karkenerweg over en wandelt door het Vlodropperveld terug naar Vlodrop. In Vlodrop passeert U nog de achtbanenbouwer Vekoma en de Roerhal. Daarna loopt U weer langs de Sint-Martinuskerk. Via de Bergerweg wandelt U Vlodrop weer uit. Vervolgens loopt U door het vlakke landschap langs het stroomgebied van de meanderende Roer. Aan het eind van de Randweg wandelt U om Boerderij en Landwinkel Schurenhof. Tenslotte loopt U via de Boomgaardstraat en de Markt terug naar het startpunt bij de Sint-Martinuskerk. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 en 10 kilometer. (60% verhard – 40% onverhard)
35  39  38 16  15  14  12  07 05  40  37  39  35  36  34 35 (lengte 14,8 km)

Wandelroute vanuit Vlodrop van 20 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 35 op de hoek van de Kerkstraat en de Kleine Wal tegenover de ingang van de Sint-Martinuskerk. U loopt over de Kerkbergweg in de richting van wandelknooppunt 39. Verderop passeert U Kasteel het Steenen Huys. U volgt de Bosweg en komt uit bij buurtschap Bakhuis vlak bij de Duitse grens. Vervolgens wandelt U door buurtschap de Bolberg langs de Motteheuvel. Daarna loopt U door Posterholt. Na de Kerksteeg wandelt U langs de Onderste Leigraaf. Daarna loopt U over het terrein van Vurenhof Boerengolf. Aan het eind gaat U rechtsaf langs de Vlootbeek. Daar waar de Leijgraaf in de Vlootbeek uitkomt volgt U de Leigraaf rechts. Daarna volgt U steeds de Leigraaf tot U weer bij Vurenhof Boerengolf bent. Vervolgens wandelt U langs de Sint-Mathiaskerk en passeert de begraafplaats met de monumentale Grafkapel van Geradts-Regout. U steekt de drukke Karkenerweg over en wandelt door het Vlodropperveld terug naar Vlodrop. In Vlodrop passeert U nog de achtbanenbouwer Vekoma en de Roerhal. Daarna loopt U weer langs de Sint-Martinuskerk. Via de Bergerweg wandelt U Vlodrop weer uit. Vervolgens loopt U door het vlakke landschap langs het stroomgebied van de meanderende Roer. Aan het eind van de Randweg wandelt U om Boerderij en Landwinkel Schurenhof. Tenslotte loopt U via de Boomgaardstraat en de Markt terug naar het startpunt bij de Sint-Martinuskerk. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5,10 en 15 kilometer. (50% verhard – 50% onverhard)
35  39  38 16  15  14  12  09 46  29  09  08  12  07 05  40  37  39   35  36  34 35 (lengte 19,8 km)
Bijzonderheden wandelroutes 40 Vlodrop
Bij nat weer zijn de laarzenpaden langs de Leigraaf en de Vlootbeek drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn.
Korte beschrijving wandelroute 4005 Vlodrop Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 4010 Vlodrop Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond
start wandelroute
horeca wandelroute
Cafe de Prins Markt 3 6063 AC Vlodrop (beperkte openingstijden) 0475 – 40 14 07
Korte beschrijving wandelroute 4015 Vlodrop Korte beschrijving wandelroute 4020 Vlodrop Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

40. Wandelen in

Vlodrop

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 10, 15 of 20 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats de Sint- Martinuskerk aan de Markt in Vlodrop. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 35 op de hoek van de Kerkbergweg en de Markt in Vlodrop. Parkeerplaatsen zijn er voldoende aan de Markt. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info