Wandelnetwerk Roermond
Made with MAGIX by Mat Maessen

85. Wandelen in Herten

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 10, 14 en 17 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het Julianaplein bij de Michaelkerk in Herten. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 55 op de hoek van het Kerkpad en de Hoogstraat achter de Michaelkerk. Parkeerplaatsen zijn er voldoende in de omgeving van het Julianaplein. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Herten Julianaplein

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Herten van 5 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 55 achter de Michaelkerk op de hoek van het Kerkpad en de Hoogstraat. U loopt door de Hoogstraat richting wandelknooppunt 56. U komt in Merum en gaat rechtsaf bij de Gaasbemt. Daarna wandelt U langs woonwijk de Oolderveste. Vervolgens loopt U over de dijk langs de wijk het Ommeland. Daarna wandelt U door buurtschap Ool langs de Oolderplas en passeert het surfstrand en Oolderhof. U volgt de Maasstraat steeds rechtdoor en passeert Marina Oolderhuuske. Verderop volgt U de Schoolstraat en passeert de jachthavens de Rosslag en Hertha. Tenslotte loopt U weer terug naar het startpunt aan het Julianplein in Herten. Horeca bij start en finish. (85% verhard – 15% onverhard)
55  56  97  98  55 (lengte 5,3 km)

Wandelroute vanuit Herten van 10 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 55 achter de Michaelkerk op de hoek van het Kerkpad en de Hoogstraat. U volgt het Kerkpad richting wandelknooppunt 54. U wandelt langs de Maasplassen en passeert Botenopslag Schepenkring. U volgt het fietspad over de Hambeek. Daarna loopt U door het klaphek en volgt het natuur- en leerpad Hammerveld- Oost langs de Roer. Nadat U  de stuw de Hoge Bat bent gepasseerd loopt U verder langs de Hambeek. Na de loopbrug over de Hambeek wandelt U door de wijk Hattem. U steekt de drukke Maastrichterweg over. Bij wandelknooppunt 53 gaat U linksaf over de Hambeek. Na de passage om het tankstation gaat U over de Roer. Daarna neemt U het smalle steegje rechts. Bij wandelknooppunt 52 gaat U rechtsaf. U steekt het spoor over. Bij het kapelletje aan de Kapellerlaan neemt U het voetpad rechts. U loopt langs de Roer. Via de Pappelhof komt U bij Kapel In ’t Zand. Verderop passeert U de Galgenberg en volgt steeds de Heinsbergerweg. Bij wandelknooppunt 78 neemt U het fietspad rechts door het Natura 2000 gebied Roerdal. Nadat U de Roer bent overgestoken komt U bij de ingang van de Roertunnel (A73). Bij de drukke Leropperweg volgt U het fietspad rechts. U steekt het spoor over en aan het eind gaat U bij de drukke Rijksweg over het fietspad naar links. Vervolgens steekt U de drukke Rijksweg over en loopt door Herten terug naar het startpunt aan het Julianaplein. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 kilometer. (85% verhard – 15% onverhard)
55  54  51  53  52 79  78 59 58 57 56 55 (lengte 9,7 km)

Wandelroute vanuit Herten van 14 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 55 achter de Michaelkerk op de hoek van het Kerkpad en de Hoogstraat. U volgt het Kerkpad richting wandelknooppunt 54. U wandelt langs de Maasplassen en passeert Botenopslag Schepenkring. U volgt het fietspad over de Hambeek. Daarna loopt U door het klaphek en volgt het natuur- en leerpad Hammerveld- Oost langs de Roer. Nadat U  de stuw de Hoge Bat bent gepasseerd loopt U verder langs de Hambeek. Na de loopbrug over de Hambeek wandelt U door de wijk Hattem. U steekt de drukke Maastrichterweg over. Bij wandelknooppunt 53 gaat U linksaf over de Hambeek. Na de passage om het tankstation gaat U over de Roer. Daarna neemt U het smalle steegje rechts. Bij wandelknooppunt 52 gaat U rechtsaf. U steekt het spoor over. Bij het kapelletje aan de Kapellerlaan neemt U het voetpad rechts. U loopt langs de Roer. Via de Pappelhof komt U bij Kapel In ’t Zand. Verderop passeert U de Galgenberg en volgt steeds de Heinsbergerweg. Bij wandelknooppunt 78 neemt U het fietspad rechts door het Natura 2000 gebied Roerdal. Nadat U de Roer bent overgestoken komt U bij de ingang van de Roertunnel (A73). Bij de drukke Leropperweg volgt U het fietspad rechts. U steekt het spoor over en aan het eind gaat U bij de drukke Rijksweg over het fietspad naar links. Vervolgens steekt U de drukke Rijksweg over en loopt door Herten en Merum. Daarna wandelt U langs woonwijk de Oolderveste. Vervolgens loopt U over de dijk langs de wijk het Ommeland. Daarna wandelt U door buurtschap Ool langs de Oolderplas en passeert het surfstrand en Oolderhof. U volgt de Maasstraat steeds rechtdoor en passeert Marina Oolderhuuske. Verderop volgt U de Schoolstraat en passeert de jachthavens de Rosslag en Hertha. Tenslotte loopt U weer terug naar het startpunt aan het Julianplein in Herten. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 en 12 kilometer. (85% verhard – 15% onverhard)
55  54  51  53  52 79  78 59 58 57 56  97  98  55 (lengte 13,9 km)

Wandelroute vanuit Herten van 17 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 55 achter de Michaelkerk op de hoek van het Kerkpad en de Hoogstraat. U volgt het Kerkpad richting wandelknooppunt 54. U wandelt langs de Maasplassen en passeert Botenopslag Schepenkring. U volgt het fietspad over de Hambeek. Daarna loopt U door het klaphek en volgt het natuur- en leerpad Hammerveld- Oost langs de Roer. Nadat U  de stuw de Hoge Bat bent gepasseerd loopt U verder langs de Hambeek. Na de loopbrug over de Hambeek wandelt U door de wijk Hattem. U steekt de drukke Maastrichterweg over. Bij wandelknooppunt 53 gaat U linksaf over de Hambeek. Na de passage om het tankstation gaat U over de Roer. Daarna neemt U het smalle steegje rechts. Bij wandelknooppunt 52 gaat U linksaf. Bij de Maria Teeuwenstraat gaat U naar rechts. U loopt steeds rechtdoor tot bij het stationsplein. Na het stationsplein volgt U de richting wandelknooppunt 99 onder de stationstunnel door. U passeert het Laurentiusziekenhuis. Vervolgens wandelt U langs de Maasnielderbeek. U loopt daarna door de wijk Gebroek en passeert de Josef Kapel. Verderop steekt U het spoor over en via het Schoolpad langs het oude kerkhof van Roermond komt U bij Kapel In ’t Zand. Vervolgens passeert U de Galgenberg en volgt steeds de Heinsbergerweg. Bij wandelknooppunt 78 neemt U het fietspad rechts door het Natura 2000 gebied Roerdal. Nadat U de Roer bent overgestoken komt U bij de ingang van de Roertunnel (A73). Bij de drukke Leropperweg volgt U het fietspad rechts. U steekt het spoor over en aan het eind gaat U bij de drukke Rijksweg over het fietspad naar links. Vervolgens steekt U de drukke Rijksweg over en loopt door Herten en Merum. Daarna wandelt U langs woonwijk de Oolderveste. Vervolgens loopt U over de dijk langs de wijk het Ommeland. Daarna wandelt U door buurtschap Ool langs de Oolderplas en passeert het surfstrand en Oolderhof. U volgt de Maasstraat steeds rechtdoor en passeert Marina Oolderhuuske. Verderop volgt U de Schoolstraat en passeert de jachthavens de Rosslag en Hertha. Tenslotte loopt U weer terug naar het startpunt aan het Julianplein in Herten. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5, 8 en 14 kilometer. (85% verhard – 15% onverhard)
55  54  51  53  52 50  99 80 79  78 59 58 57 56  97  98  55 (lengte 16,8 km)
Bijzonderheden wandelroutes 85 Herten
Sommige onverharde paden kunnen drassig zijn.
Korte beschrijving wandelroute 8505 Herten Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 8510 Herten Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond
start wandelroute
horeca wandelroute
Cafe Hendrikx Julianaplein 12 6049 BT Herten 0475 – 33 36 19 (beperkte openingstijden)
Korte beschrijving wandelroute 8515 Herten Korte beschrijving wandelroute 8520 Herten Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

85. Wandelen in Herten

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 10, 14 en 17 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het Julianaplein bij de Michaelkerk in Herten. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 55 op de hoek van het Kerkpad en de Hoogstraat achter de Michaelkerk. Parkeerplaatsen zijn er voldoende in de omgeving van het Julianaplein. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info