Made with MAGIX by Mat Maessen

131. Wandelen in Venlo

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 11, 15 en 20 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het station in Venlo. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 49 aan de rotonde Koninginneplein in Venlo. Dit is de rotonde voor het station in Venlo. Betaalde parkeerplaatsen zijn er voldoende bij het Stationsplein of aan de Kaldenkerkerweg. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Startplaats Venlo Station

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Venlo van 6 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 13105 Venlo
De wandelroute start bij wandelknooppunt 49 aan het Koninginneplein voor het station in Venlo. U steekt het regenboogzebrapad over richting Keulsepoort en wandelknooppunt 12. Het eerste deel van de wandelroute loopt door de historische binnenstad van Venlo. U passeert onder andere de Dominicanenkerk, het Romerhuis, de Maasboulevard, het Stadhuis, de Joriskerk, het Ald Weishoes en de St. Martinuskerk. Daarna wandelt U door het Burgemeester Bergerpark richting Schaapsdijk. U passeert Fliegerhorst en wandelt vanaf de Stalberg terug naar het centrum van Venlo. Tenslotte wandelt U door het Julianapark en langs het Limburgs Museum weer terug naar het station in Venlo. Horeca vlakbij start en finish en in de binnenstad van Venlo. (75% verhard – 25% onverhard)
49  12  13 16  15  14 33 30 29 20 19 18 12 49 (lengte 6,4 km)
Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 13110 Venlo

Wandelroute vanuit Venlo van 11 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 49 aan het Koninginneplein voor het station in Venlo. U steekt het regenboogzebrapad over richting Keulsepoort en wandelknooppunt 12. In het Julianapark passeert U het Museum van Bommel van Dam. Daarna wandelt U door het Groenveld, de Leutherberg en het Marianumpark. Vervolgens loopt U om het VVV stadion de Koel en door natuurgebied de Onderste en Bovenste Molen. U passeert Hotel de Bovenste Molen en wandelt verder door stadsdeel de Onderste en Bovenste Molen. Daarna passeert U de Jammerdaalse Heide. U loopt verder ten zuiden van Venlo richting de Maas. U komt langs Kinderboerderij Hagerhof en het Vie Curie Medisch Centrum. Daarna loopt U langs de Maas en door De Oude Beemden richting de Maasboulevard in het centrum van Venlo. Tenslotte loopt U terug naar het stationsplein bij het Limburgs Museum. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 4 en 7 kilometer. (75% verhard – 25% onverhard)
49  12  18 19  51  52 60 48 61 62 65 70 71 01  04  05 07 08   10  11 49 (lengte 10,6 km)  
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Venlo van 15 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 49 aan het Koninginneplein voor het station in Venlo. U steekt het regenboogzebrapad over richting Keulsepoort en wandelknooppunt 12. Het eerste deel van de wandelroute loopt door de historische binnenstad van Venlo. U passeert onder andere de Dominicanenkerk, het Romerhuis, de Maasboulevard, het Stadhuis, de Joriskerk, het Ald Weishoes en de St. Martinuskerk. Daarna wandelt U door het Burgemeester Bergerpark richting Schaapsdijk. U passeert Fliegerhorst en wandelt vanaf de Stalberg naar het Groenveld, de Leutherberg en het Marianumpark. Vervolgens loopt U om het VVV stadion de Koel en door natuurgebied de Onderste en Bovenste Molen. U passeert Hotel de Bovenste Molen en wandelt verder door stadsdeel de Onderste en Bovenste Molen. Daarna passeert U de Jammerdaalse Heide. U loopt verder ten zuiden van Venlo richting de Maas. U komt langs Kinderboerderij Hagerhof en het Vie Curie Medisch Centrum. Daarna wandelt U langs de Maas en door De Oude Beemden richting de Maasboulevard in het centrum van Venlo. Tenslotte loopt U terug naar het stationsplein bij het Limburgs Museum. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 5, 8 en 11 kilometer. (70% verhard – 30% onverhard)
49  12  13 16  15  14 33 30 29 20 19  51  52 60 48 61 62 65 70 71 01  04  05 07 08  10  11 49 (lengte 15,2 km)
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Venlo van 20 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 49 aan het Koninginneplein voor het station in Venlo. U steekt het regenboogzebrapad over richting Keulsepoort en wandelknooppunt 12. Het eerste deel van de wandelroute loopt door de historische binnenstad van Venlo. U passeert onder andere de Dominicanenkerk, het Romerhuis, de Maasboulevard, het Stadhuis, de Joriskerk, het Ald Weishoes en de St. Martinuskerk. Daarna wandelt U door het Burgemeester Bergerpark richting Schaapsdijk. U passeert Fliegerhorst en wandelt vanaf de Stalberg naar het Groenveld, de Leutherberg en het Marianumpark. Vervolgens loopt U om het VVV stadion de Koel en door natuurgebied de Onderste en Bovenste Molen. U wandelt verder over het terrein van Maria Auxiliatrix. Daarna loopt U over de Ulingsheide. U passeert Abdij Ulingsheide en Woongemeenschap Emmaus. Vervolgens loopt U weer door Natuurgebied de Onderste en Bovenste Molen en over de Jammerdaalse Heide. U passeert Hotel de Bovenste Molen en wandelt verder door stadsdeel de Onderste en Bovenste Molen. U loopt daarna verder ten zuiden van Venlo richting de Maas. U komt langs Kinderboerderij Hagerhof en het Vie Curie Medisch Centrum. Daarna wandelt U langs de Maas en door De Oude Beemden richting de Maasboulevard in het centrum van Venlo. Tenslotte loopt U terug naar het stationsplein bij het Limburgs Museum. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 5, 9, 13 en 16 kilometer. (65% verhard – 35% onverhard)
Naar plattegrond Bijzonderheden wandelroutes 131 Venlo
Bij hoog water van de Maas is het pad langs te Maas tussen wandelknooppunt 8 en wandelknooppunt 10 wellicht niet te lopen. Ga dan na het Clubgebouw van Kanovereniging de Viking rechtsaf. Volg het pad en daarna het voetpad langs de Professor Gelissensingel noordwaarts tot bij de stoplichten bij het Stadskantoor. U kunt vandaar weer verder gaan (linksaf) met de gemarkeerde wandelroute. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. Let op: in het centrum van Venlo zijn de markeringen door het drukke verkeer misschien moeilijker zichtbaar.
start wandelroute
horeca wandelroute
Museumcafe Limburgs Museum Keulsepoort 5 5911 BX Venlo 077 – 35 22 112 www.limburgsmuseum.nl
Korte beschrijving wandelroute 13115 Venlo
49  12  13 16  15  14 33 30 29 20 19  51  52 60  59 58  57  74 73 72 68 69 67 66 48 61 62 65 70 71 01  04  05 07 08  10   11 49 (lengte 20,2 km)
Korte beschrijving wandelroute 13120 Venlo
Wandelnetwerk Venlo
Home Print Wandelroutes
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

131. Wandelen in Venlo

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 11, 15 en 20 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het station in Venlo. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 49 aan de rotonde Koninginneplein in Venlo. Dit is de rotonde voor het station in Venlo. Betaalde parkeerplaatsen zijn er voldoende bij het Stationsplein of aan de Kaldenkerkerweg. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info