Made with MAGIX by Mat Maessen

Wandelnetwerk Venray

Dit is de hoofdpagina over het wandelnetwerk in de gemeente Venray. Deze pagina geeft U informatie over het wandelnetwerk in deze gemeente. 
Home Wandelroutes in Limburg
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.
Stichting Dorpsraad Merselo begon in 2006 al met het aanleggen van het wandelroutenetwerk Merselo waarvoor hulde. Voor de bewegwijzering werd gebruik gemaakt van aluminium plaatjes waar de nummers op staan. De wandelroute wordt aangegeven door middel van tussenbewegwijzeringspalen waar eenzelfde aluminium plaatje op staat met de richting. Na de herinrichting van de gemeente Venray in 2010 waarbij de voormalige gemeente Meerlo-Wanssum werd opgenomen in de gemeente Venray werden rond de dorpen van Venray dezelfde markeringen gebruikt voor het wandelnetwerk Dorpen van Venray. Deze wandelroutes rond de dorpen Casteray, Heide, Leunen, Oirlo, Oostrum, Smakt, Veulen, Vredepeel, Ysselsteyn, Wanssum, Geijsteren en Blitterswijck werden echter op verschillende plaatsen niet goed aangesloten op de wandelnetwerken van de aanliggende gemeentes met als gevolg een wirwar van verschillende paaltjes. Dit is naar mijn mening geen goede reclame voor de wandelnetwerken in het algemeen. Daarom zal ik vooralsnog geen wandelroutes van het wandelnetwerk Venray publiceren.

Gemeente Venray

De gemeente Venray heeft een inwoneraantal van 43.222 (1 april 2015, bron: CBS). De gemeente Venray bestaat uit de volgende kernen: Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum en IJsselsteyn. Meer toeristische informatie over de gemeente Venray vindt U hier:

Wandelnetwerk Rijk van Venray

In juni 2015 werd het wandelnetwerk Venray geopend. Het wandelnetwerk Venray bestaat uit ongeveer 400 kilometer tweezijdig bewegwijzerde aaneengesloten wandelroutes. De markeringen zijn middels pijlen en nummers op aluminium plaatjes op houten palen.
Meer info
Landgoed Geijsteren Landgoed Geijsteren ten oosten van Geijsteren is een van de belangrijkste natuurgebieden van de gemeente Venray. Andere belangrijke natuurgebieden in de gemeente Venray zijn: de Boshuizerbergen bij Venray, de Ballonzuilbossen ten noorden van Merselo, de Caselse Vennen bij Castenray en de Rouwkuilen en de Paardekop bij Ysselsteyn.
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

Wandelnetwerk Venray

Dit is de hoofdpagina over het wandelnetwerk in de gemeente Venray. Deze pagina geeft U informatie over het wandelnetwerk in deze gemeente. 
MyWebsite.com

Gemeente Venlo

De gemeente Venlo heeft een inwoneraantal van 100.381 (1 mei 2014, bron: CBS). De gemeente Venlo bestaat uit de volgende kernen: Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Arcen, Velden, Boekend, Hout-Blerick en Steyl.

Wandelnetwerk Venlo

In maart 2012 werd het wandelnetwerk Venlo geopend. Het wandelnetwerk

Venlo is in fases opgezet. In maart 2012 werd begonnen met het

wandelnetwerk Hout-Blerick. In 2013 werd dit wandelnetwerk opgenomen in

het wandelnetwerk Westmaas. Dit wandelnetwerk bestaat uit 75 kilometer

tweezijdig bewegwijzerde wandelroutes. Later dat jaar kwam daar bij het

wandelnetwerk Belfeld. Dit wandelnetwerk bestaat uit 40 kilometer

tweezijdig bewegwijzerde wandelroutes. In 2014 is men begonnen met een

uitreiding in Velden, Lomm en Arcen.

VVV Venlo

VVV Venlo agentschap Klaasstraat 17  (Boekhandel Koops) 5911 JN Venlo Tel: 077 - 354 38 00 Openingstijden Ma 09.30 - 18.00 uur Di  09.30 - 18.00 uur Wo 09.30 - 18.00 uur Do  09.30 - 21.00 uur Vr  09.30 - 18.00 uur Za  09.30 - 17.00 uur Zo  12.00 - 17.00 uur
Meer info

VVV Venlo

VVV Venlo agentschap Klaasstraat 17  (Boekhandel Koops) 5911 JN Venlo Tel: 077 - 354 38 00 Openingstijden Ma 09.30 - 18.00 uur Di  09.30 - 18.00 uur Wo 09.30 - 18.00 uur Do  09.30 - 21.00 uur Vr  09.30 - 18.00 uur Za  09.30 - 17.00 uur Zo  12.00 - 17.00 uur
Meer info

Brand Beer Boetezitting Venlo

Een van de bekendste evenementen in de gemeente Venlo is op carnavalszaterdag de Brand Beer Boetezitting in Venlo. Andere belangrijke jaarlijkse evenementen in de gemeente Venlo zijn: de Zomerparkfeesten in Venlo in augustus, de Venloop in Venlo in maart, de All American Day Tegelen in augustus, de Holland Koi Show in Arcen, Marcato Mondial in Blerick in september, de Ouverture in Venlo in september en het Zoks Festival in Blerick in juni.

Jammerdaalse Heide

De Jammerdaalse Heide in Venlo is een van de belangrijkste natuurgebieden

in de gemeente Venlo. Andere belangrijke natuurgebieden in de gemeente

Venlo zijn: de Groote Heide ten oosten van Venlo, de Crayelheide ten

oosten van Boekend, de Ravenvennen bij Venlo, de Romeinenwaard langs de

Maas bij Blerick en het Zwart Water en de Venkoelen noordelijk van Venlo.