Wandelnetwerk Brabantse Wal
Made with MAGIX by Mat Maessen

371. Wandelen in Bergen op Zoom

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 9, 15 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf Natuurpoort Stayokay in Bergen op Zoom. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 36 op de hoek van de Balsedreef en de Klaverveldenweg vlakbij het startbord van het Wandelnetwerk West-Brabant. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Startplaats Bergen op Zoom Natuurpoort Stayokay

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Bergen op Zoom van ongeveer 6 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 37106 Bergen op Zoom
De wandelroute start bij wandelknooppunt 36 op de hoek van de Balsedreef en de Klaverveldenweg. U loopt over de Klaverveldenweg in de richting van wandelknooppunt 35. De wandelroute voert U over Landgoed Zoomland. U wandelt om de Zeezuiper en langs het Keutelmeer. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 15% verhard – 85% onverhard)
Naar Google Maps Korte beschrijving wandelroute 37109 Bergen op Zoom

Wandelroute vanuit Bergen op Zoom van ongeveer 9 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 36 op de hoek van de Balsedreef en de Klaverveldenweg. U loopt over de Boslustweg langs het Klimbos in de richting van wandelknooppunt 37. U wandelt door het natuurgebied Landgoed Lievensberg. Daarna loopt U door de wijk Waranda in Bergen op Zoom richting stadscentrum. U passeert de Grote Markt met de Sint-Gertrudiskerk, het stadhuis en Theater de Maagd. Daarna loopt U langs het station en door de wijk Gageldonk Bergen op Zoom weer uit. Tenslotte loopt U over Landgoed Zoomland weer terug naar Natuurpoort Stayokay. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 kilometer in het centrum van Bergen op Zoom. (70% verhard – 30% onverhard)
Naar Google Maps

Wandelroute vanuit Bergen op Zoom van ongeveer 15 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 36 op de hoek van de Balsedreef en de Klaverveldenweg. U loopt over de Boslustweg langs het Klimbos in de richting van wandelknooppunt 37. U wandelt door het natuurgebied Landgoed Lievensberg. Daarna loopt U door de wijk Waranda en Zeekant in Bergen op Zoom en over de Boulevard langs de Binnenschelde. Na de passage langs het strand wandelt U door park Kijk In De Pot. Via de Gevangenpoort komt U in het historische centrum van Bergen op Zoom. U passeert het Markiezenhof en op de Grote Markt passeert U de Sint-Gertrudiskerk, het stadhuis en Theater de Maagd. Daarna loopt U langs het station en door de wijk Gageldonk Bergen op Zoom weer uit. Tenslotte loopt U over Landgoed Zoomland. U wandelt om de Zeezuiper en langs het Keutelmeer weer terug naar Natuurpoort Stayokay. Horeca bij start en finish en na ongeveer 6 en 8 kilometer. (55% verhard – 45% onverhard)

Wandelroute vanuit Bergen op Zoom van ongeveer 18 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 37118 Bergen op Zoom Bijzonderheden wandelroutes 371 Bergen op Zoom
start wandelroute
horeca wandelroute
Stayokay Hostel Bergen op Zoom Boslustweg 1 4624 RB Bergen op Zoom 0164 – 23 32 61 www.stayokay.com/nl
De wandelroute start bij wandelknooppunt 36 op de hoek van de Balsedreef en de Klaverveldenweg. U loopt over de Boslustweg langs het Klimbos in de richting van wandelknooppunt 37. U wandelt door het natuurgebied Landgoed Lievensberg. Daarna loopt U door de wijk Waranda in Bergen op Zoom richting stadscentrum. U passeert de Grote Markt met de Sint- Gertrudiskerk, het stadhuis en Theater de Maagd. Daarna loopt U langs het station en door de wijk Gageldonk Bergen op Zoom weer uit. Tenslotte loopt U over Landgoed Zoomland. U wandelt om de Zeezuiper en langs het Keutelmeer weer terug naar Natuurpoort Stayokay. Horeca bij start en finish en alleen na ongeveer 5 kilometer in het centrum van Bergen op Zoom. (45% verhard – 55% onverhard)
Op Landgoed Zoomland en Lievensberg zijn ter ondersteuning ook geschilderde geel/groene markeringen op bomen aangebracht. Sommige onverharde paden kunnen hier drassig zijn. In juni 2017 was de markering op de Paulus Buyslaan in Bergen op Zoom onduidelijk. Ga vanaf de Paulus Buyslaan linksaf. Dit fiets- en voetpad (Schaarpad) gaat hier over de Markiezaatsweg.
Korte beschrijving wandelroute 37115 Bergen op Zoom
36 - 35 - 34 - 33 - 39 - 11 - 32 - 38 - 36 (lengte 6,1 km)
36 - 37 - 24 - 23 - 22 - 28 - 21 - 20 - 33 - 35 - 36 (lengte 9,4 km)
36 - 37 - 24 - 23 - 22 - 28 - 29 - 14  45  44 - 21 - 20 - 33 - 35 - 34 - 33 - 39 - 11 - 32 - 38 - 36 (lengte 18,4 km)
36 - 37 - 24 - 23 - 22 - 28 - 21 - 20 - 33 - 35 - 34 - 33 - 39 - 11 - 32 - 38 - 36 (lengte 14,6 km)
Naar Google Maps Naar Google Maps
Home Wandelroutes in Noord-Brabant Print Wandelroutes
Home Wandelnetwerk Noord-Brabant Wandelroutes in Noord-Brabant
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website.

371. Wandelen in

Bergen op Zoom

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 9, 15 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf Natuurpoort Stayokay in Bergen op Zoom. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 36 op de hoek van de Balsedreef en de Klaverveldenweg vlakbij het startbord van het Wandelnetwerk West-Brabant. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info