Wandelnetwerk Brabantse Wal
Made with MAGIX by Mat Maessen

372. Wandelen in Bergen op Zoom

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 9, 13 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de Grote Markt in Bergen op Zoom. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 21 op de hoek van de Zuivelstraat en de Grote Markt. Betaald parkeren mogelijk bij Parkeergarage achter de Grote Markt. Bij start en finish is veel horeca. Veel wandelplezier.

Startplaats Bergen op Zoom Grote Markt

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Bergen op Zoom van ongeveer 5 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 37205 Bergen op Zoom
De wandelroute start op de Grote Markt in Bergen op Zoom bij wandelknooppunt 21 op de hoek van de Grote Markt en de Zuivelstraat. U loopt langs de Sint-Gertrudiskerk en door de Hoogstraat in de richting van wandelknooppunt 28. U wandelt het centrum uit en door de wijk Zeekant. Daarna wandelt U over de Boulevard langs de Binnenschelde. Na de passage langs het strand wandelt U door park Kijk In De Pot. Via de Gevangenpoort komt U weer in het historische centrum van Bergen op Zoom. U passeert het Markiezenhof en eindigt weer op de Grote Markt. Horeca bij start en finish en na ongeveer 3 kilometer. (90% verhard – 10% onverhard)
Naar Google Maps Korte beschrijving wandelroute 37209 Bergen op Zoom

Wandelroute vanuit Bergen op Zoom van ongeveer 9 kilometer

De wandelroute start op de Grote Markt in Bergen op Zoom bij wandelknooppunt 21 op de hoek van de Grote Markt en de Zuivelstraat. U loopt over de Zuivelstraat in de richting van wandelknooppunt 20. U passeert het station en door de wijk Gageldonk loopt U Bergen op Zoom uit. Daarna loopt U over Landgoed Zoomland naar Natuurpoort Stayokay. U passeert het Klimbos en wandelt door het natuurgebied Landgoed Lievensberg. Daarna loopt U door de wijk Waranda in Bergen op Zoom terug richting het stadscentrum. U eindigt op de Grote Markt met de Sint-Gertrudiskerk, het stadhuis en Theater de Maagd. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 kilometer. (70% verhard – 30% onverhard)
Naar Google Maps

Wandelroute vanuit Bergen op Zoom van ongeveer 13 kilometer

De wandelroute start op de Grote Markt in Bergen op Zoom bij wandelknooppunt 21 op de hoek van de Grote Markt en de Zuivelstraat. U loopt over de Zuivelstraat in de richting van wandelknooppunt 20. U passeert het station en door de wijk Gageldonk loopt U Bergen op Zoom uit. Daarna loopt U over Landgoed Zoomland. U wandelt om de Zeezuiper en langs het Keutelmeer naar Natuurpoort Stayokay. U passeert het Klimbos en wandelt door het natuurgebied Landgoed Lievensberg. Daarna loopt U door de wijk Waranda en Zeekant in Bergen op Zoom. U wandelt verder over de Boulevard langs de Binnenschelde. Na de passage langs het strand wandelt U door park Kijk In De Pot. Via de Gevangenpoort komt U weer in het historische centrum van Bergen op Zoom. U passeert het Markiezenhof en eindigt weer op de Grote Markt met de Sint- Gertrudiskerk, het stadhuis en Theater de Maagd. Horeca bij start en finish en na ongeveer 10 en 16 kilometer. (55% verhard – 45% onverhard)

Wandelroute vanuit Bergen op Zoom van ongeveer 18 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 37218 Bergen op Zoom Bijzonderheden wandelroutes 372 Bergen op Zoom
start wandelroute
horeca wandelroute
Cafe Bij Jansens Grote Markt 6 4611 NR Bergen op Zoom 0164 – 24 25 23
De wandelroute start op de Grote Markt in Bergen op Zoom bij wandelknooppunt 21 op de hoek van de Grote Markt en de Zuivelstraat. U loopt over de Zuivelstraat in de richting van wandelknooppunt 20. U passeert het station en door de wijk Gageldonk loopt U Bergen op Zoom uit. Daarna loopt U over Landgoed Zoomland naar Natuurpoort Stayokay. U passeert het Klimbos en wandelt door het natuurgebied Landgoed Lievensberg. Daarna loopt U door de wijk Waranda en Zeekant in Bergen op Zoom. U wandelt verder over de Boulevard langs de Binnenschelde. Na de passage langs het strand wandelt U door park Kijk In De Pot. Via de Gevangenpoort komt U weer in het historische centrum van Bergen op Zoom. U passeert het Markiezenhof en eindigt weer op de Grote Markt met de Sint-Gertrudiskerk, het stadhuis en Theater de Maagd. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 en 11 kilometer. (75% verhard – 25% onverhard)
In juni 2017 was de markering op de Paulus Buyslaan in Bergen op Zoom onduidelijk. Ga vanaf de Paulus Buyslaan linksaf. Dit fiets- en voetpad (Schaarpad) gaat hier over de Markiezaatsweg. Op Landgoed Zoomland en Lievensberg zijn ter ondersteuning ook geschilderde geel/groene markeringen op bomen aangebracht. Sommige onverharde paden kunnen hier drassig zijn.
Korte beschrijving wandelroute 37213 Bergen op Zoom
21 - 28 - 29 - 14 – 44 – 45 - 21 (lengte 5,4 km)
21 - 20 - 33 - 35 - 36 - 37 - 24 - 23 - 22 - 28 - 21 (lengte 9,4 km)
21 - 20 - 33 - 35 - 34 - 33 - 39 - 11 - 32 - 38 - 36 - 37 - 24 - 23 - 22 - 28 - 29 - 14 - 44 - 45 - 21 (lengte 18,4 km)
21 - 20 - 33 - 35 - 36 - 37 - 24 - 23 - 22 - 28 - 29 - 14 - 44 - 45 - 21 (lengte 13,2 km)
Naar Google Maps Naar Google Maps
Home Wandelroutes in Noord-Brabant Print Wandelroutes
Home Wandelnetwerk Noord-Brabant Wandelroutes in Noord-Brabant
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website.

372. Wandelen in

Bergen op Zoom

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 9, 13 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de Grote Markt in Bergen op Zoom. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 21 op de hoek van de Zuivelstraat en de Grote Markt. Betaald parkeren mogelijk bij Parkeergarage achter de Grote Markt. Bij start en finish is veel horeca. Veel wandelplezier.

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info