Wandelnetwerk Deurne
Made with MAGIX by Mat Maessen

390. Wandelen in Deurne

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 7, 11, 13 of 16 kilometer middels wandelknooppunten vanaf Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd in Deurne. De wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Deurne op de hoek van de Haageind en de Sint Antonius Abt Hof in Deurne. Dit is aan de parkeerplaats bij de Ossenbeemd. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Startplaats Deurne de Ossenbeemd

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Deurne van ongeveer 7 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 39007 Deurne
De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Deurne op de hoek van de Sint Antonius Abthof en de Haageind in Deurne. U loopt over de Sint Antonius Abthof in de richting van Natuur en Milieueducatiecentrum de Ossenbeemd en passeert de Kapel Sint Antonius Abthof. Daarna wandelt U door de Kasteeltuin Deurne en langs de Watermolen aan de Vlier en het Klein Kasteel en Ruïne Groot Kasteel. In de wijk Heiakker loopt U eerst langs de Maria Vredeskapel door het Vlierpark. Verderop passeert U de Holtense Molen. Na het horecarijke centrum wandelt U langs Museum de Wieger en woonhuis de Romein alvorens U het station passeert. Daarna loopt U door de villarijke Stationsstraat weer terug naar het centrum van Deurne. U passeert er het Gemeentehuis, de Sint Willibrorduskerk, met ommuurd kerkhof, de Protestantse Kerk en het Fraterhuis van Deurne. Tenslotte wandelt U door het Pastoor Roespark via de Kruisstraat en Haageind terug naar het startpunt bij de Ossenbeemd. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 3 en 6 kilometer. (STADSWANDELROUTE 100% verhard)
Naar Google Maps Korte beschrijving wandelroute 39011 Deurne

Wandelroute vanuit Deurne van ongeveer 11 kilometer

De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Deurne op de hoek van de Sint Antonius Abthof en de Haageind in Deurne. U loopt over de Sint Antonius Abthof in de richting van Natuur en Milieueducatiecentrum de Ossenbeemd en passeert de Kapel Sint Antonius Abthof. Daarna wandelt U door de Kasteeltuin Deurne naar de Watermolen aan de Vlier. Vervolgens loopt U een ronde door de wijk Walsberg en het Walsbergse Bos. Nadat U de Watermolen aan de Vlier weer bent gepasseert komt U langs het Klein Kasteel en Ruïne Groot Kasteel. In de wijk Heiakker wandelt U eerst langs de Maria Vredeskapel door het Vlierpark. Verderop passeert U de Holtense Molen. Daarna loopt U door het horecarijke centrum van Deurne. U passeert er het Gemeentehuis, de Sint Willibrorduskerk, met ommuurd kerkhof, de Protestantse Kerk en het Fraterhuis van Deurne. Tenslotte wandelt U door het Pastoor Roespark via de Kruisstraat en Haageind terug naar het startpunt bij de Ossenbeemd. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 6 en 9 kilometer. (70% verhard - 30% onverhard)
Naar Google Maps

Wandelroute vanuit Deurne van ongeveer 13 kilometer

De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Deurne op de hoek van de Sint Antonius Abthof en de Haageind in Deurne. U loopt over de Sint Antonius Abthof in de richting van Natuur en Milieueducatiecentrum de Ossenbeemd en passeert de Kapel Sint Antonius Abthof. Daarna wandelt U door de Kasteeltuin Deurne naar de Watermolen aan de Vlier. Vervolgens loopt U een ronde door de wijk Walsberg en het Walsbergse Bos. Nadat U de Watermolen aan de Vlier weer bent gepasseert komt U langs het Klein Kasteel en Ruïne Groot Kasteel. In de wijk Heiakker wandelt U eerst langs de Maria Vredeskapel door het Vlierpark. Ook buiten de bebouwde kom blijft U de beek de Vlier steeds volgen (met de bochten mee tot aan wandelknooppunt 73). Vervolgens wandelt U door het agrarische buitengebied van Merlenberg naar de Kulert. Verderop passeert U de Holtense Molen. Daarna loopt U door het horecarijke centrum van Deurne. U passeert er het Gemeentehuis, de Sint Willibrorduskerk, met ommuurd kerkhof, de Protestantse Kerk en het Fraterhuis van Deurne. Tenslotte wandelt U door het Pastoor Roespark via de Kruisstraat en Haageind terug naar het startpunt bij de Ossenbeemd. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 7 en 14 kilometer. (60% verhard - 40% onverhard)

Wandelroute vanuit Deurne van ongeveer 16 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 39016 Deurne Bijzonderheden wandelroutes 390 Deurne
start wandelroute
horeca wandelroute
Restaurant Het Dinghuis Haageind 39 5751 BB Deurne 0493 – 74 50 06 www.hetdinghuis.nl
De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Deurne op de hoek van de Sint Antonius Abthof en de Haageind in Deurne. U loopt over de Sint Antonius Abthof in de richting van Natuur en Milieueducatiecentrum de Ossenbeemd en passeert de Kapel Sint Antonius Abthof. Daarna wandelt U door de Kasteeltuin Deurne naar de Watermolen aan de Vlier. Vervolgens loopt U een ronde door de wijk Walsberg en het Walsbergse Bos. Nadat U de Watermolen aan de Vlier weer bent gepasseert komt U langs het Klein Kasteel en Ruïne Groot Kasteel. In de wijk Heiakker loopt U eerst langs de Maria Vredeskapel door het Vlierpark. Verderop passeert U de Holtense Molen. Na het horecarijke centrum wandelt U langs Museum de Wieger en woonhuis de Romein alvorens U het station passeert. Daarna loopt U door de villarijke Stationsstraat weer terug naar het centrum van Deurne. U passeert er het Gemeentehuis, de Sint Willibrorduskerk, met ommuurd kerkhof, de Protestantse Kerk en het Fraterhuis van Deurne. Tenslotte wandelt U door het Pastoor Roespark via de Kruisstraat en Haageind terug naar het startpunt bij de Ossenbeemd.  Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 6, 9 en 11 kilometer. (75% verhard - 25% onverhard)
Bij nat weer is het laarzenpad langs de Vlier in wandelroute 39016 drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn.
Korte beschrijving wandelroute 39013 Deurne
Startbord – 71 – 72 – 78 – 96 – 95 – 94 – 99 – 96 – 97 – richting 71 tot startbord (lengte 7,1 km)
Startbord – 71 – 70 – 43 – 44 – 45 – 70 – 71 – 72 – 78 – 96 – 97 – richting 71 tot startbord (lengte 10,8 km)
Startbord 71 70 43 44 45 70 71 72 73 75 76 77 - 78 96 97 richting 71 tot startbord (lengte 15,6 km)
Startbord – 71 – 70 – 43 – 44 – 45 – 70 – 71 – 72 – 78 – 96 – 95 – 94 – 99 – 96 - 97 – richting 71 tot startbord (lengte 13,2 km)
Naar Google Maps Naar Google Maps Home Wandelroutes in Noord-Brabant Print Wandelroutes
Home Wandelnetwerk Noord-Brabant Wandelroutes in Noord-Brabant
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website.

390. Wandelen in

Deurne

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 7, 11, 13 of 16 kilometer middels wandelknooppunten vanaf Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd in Deurne. De wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Deurne op de hoek van de Haageind en de Sint Antonius Abt Hof in Deurne. Dit is aan de parkeerplaats bij de Ossenbeemd. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info