Wandelnetwerk Valkenswaard
Made with MAGIX by Mat Maessen

541. Wandelen in Borkel en Schaft

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 9, 13 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf het Monseigneur Kuypersplein in Borkel en Schaft. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 05 op de hoek van de Dorpsstraat en de Pater Aartslaan in Borkel en Schaft. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op het Monseigneur Kuypersplein in Borkel en Schaft maar let op een gedeelte hiervan is met parkeerschijf maximaal 2 uur. U kunt daarom voor lang parkeren beter gebruik maken van de parkeerplaats aan de Pater Aartslaan achter de Oude School. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Startplaats Borkel en Schaft Monseigneur Kuypersplein

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Borkel en Schaft van ongeveer 6 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 54106 Borkel en Schaft
De wandelroute start bij wandelknooppunt 05 op de hoek van de Dorpsstraat en de Pater Aartslaan. U loopt over de Dorpsstraat en neemt gelijk links de Sportparkdreef in de richting van wandelknooppunt 94. De route voert de wandelaar eerst door het Dommeldal. Daarna wandelt U naar buurtschap de Voorste Brug. Vervolgens loopt U over de Bruggerdijk en de Peedijk. Ten slotte wandelt U langs de Dommel weer terug naar het startpunt bij de Sint Servatiuskerk in Borkel en Schaft. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 15% verhard – 85% onverhard)
Naar Google Maps Korte beschrijving wandelroute 54109 Borkel en Schaft

Wandelroute vanuit Borkel en Schaft van ongeveer 9 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 05 op de hoek van de Dorpsstraat en de Pater Aartslaan. U loopt over de Pater Aartslaan in de richting van wandelknooppunt 98. U wandelt eerst over de Borkelse Heide en daarna steeds door het omvangrijke bos- en heidegebied van de Malpie. U passeert het Grote Malpieven en een aantal kleinere vennen. Daarna loopt U door het Dommeldal en steekt U de Dommel over. Vervolgens wandelt U met een grote boog om het dorp Borkel langs het Dommeldal. Ten slotte steekt U de Dommel weer over en loopt U terug naar het startpunt bij de Sint Servatiuskerk in Borkel en Schaft. Horeca alleen bij start en finish. (GROENE ROUTE 10% verhard – 90% onverhard)
Naar Google Maps

Wandelroute vanuit Borkel en Schaft van ongeveer 13 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 05 op de hoek van de Dorpsstraat en de Pater Aartslaan. U loopt over de Dorpsstraat en neemt gelijk links de Sportparkdreef in de richting van wandelknooppunt 94. Daarna wandelt U langs de Dommel naar buurtschap de Achterste Brug. Vervolgens loopt U over rustige veld- en boswegen naar buurtschap De Kapel. In buurtschap Hoek kunt U bij wandelknooppunt 99 even naar wandelknooppunt 58 lopen indien U gebruik zou willen maken van de horeca bij de Familie Suykerbuyck. U wandelt daarna over de Borkelse Heide en steeds door het omvangrijke bos- en heidegebied van de Malpie. U passeert het Grote Malpieven en een aantal kleinere vennen. Verderop loopt U door het Dommeldal en steekt U de Dommel over. Vervolgens wandelt U met een grote boog om het dorp Borkel langs het Dommeldal. Ten slotte steekt U de Dommel weer over en loopt U terug naar het startpunt bij de Sint Servatiuskerk in Borkel en Schaft. Horeca bij start en finish en alleen na ongeveer 8 kilometer. (GROENE ROUTE 15% verhard – 85% onverhard)

Wandelroute vanuit Borkel en Schaft van ongeveer 18 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 54118 Borkel en Schaft Bijzonderheden wandelroutes 541 Borkel en Schaft
start wandelroute
horeca wandelroute
Eetcafé de Woeste Hoeve Mgr. Kuypersplein 6 5556 VS Borkel en Schaft 040 – 221 91 07 www.de-woestehoeve.nl
De wandelroute start bij wandelknooppunt 05 op de hoek van de Dorpsstraat en de Pater Aartslaan. U loopt over de Dorpsstraat en neemt gelijk links de Sportparkdreef in de richting van wandelknooppunt 94. Daarna wandelt U even langs de Dommel. Vervolgens loopt U over rustige veld- en boswegen naar buurtschap De Kapel. In buurtschap Hoek kunt U bij wandelknooppunt 99 even naar wandelknooppunt 58 lopen indien U gebruik zou willen maken van de horeca bij de Familie Suykerbuyck. U wandelt daarna over de Borkelse Heide en steeds door het omvangrijke bos- en heidegebied van de Malpie. U passeert het Grote Malpieven en een aantal kleinere vennen. Verderop loopt U door het Dommeldal en steekt U de Dommel over. Vervolgens wandelt U met een grote boog om het dorp Borkel langs het Dommeldal. Ten slotte steekt U de Dommel weer over en loopt U terug naar het startpunt bij de Sint Servatiuskerk in Borkel en Schaft. Horeca bij start en finish en alleen na ongeveer 3 kilometer. (GROENE ROUTE 20% verhard – 80% onverhard)
Bij nat weer zijn de laarzenpaden langs de Dommel drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn.
Korte beschrijving wandelroute 54113 Borkel en Schaft
05 - 94 - 93 - 25 - 24 - 22 - 23 - 25 - 93 - 94 - 05 (lengte 6,0 km)
05 - 98 - 59 – 69 - 90 – 67 – 05 – 68 – 91 – 97 – 96 – 95 – 94 - 05 (lengte 9,0 km)
05 - 94 - 93 - 25 - 24 - 22 21 20 82 - 92 99 59 69 90 - 67 05 68 91 97 96 95 94 - 05 (lengte 17,5 km) (lengte 20,1 km)
05 – 94 – 93 – 92 – 99 – 59 – 69 – 90 - 67 – 05 – 68 – 91 – 97 – 96 – 95 – 94 - 05 (lengte 12,8 km)
Naar Google Maps Naar Google Maps Home Wandelroutes in Noord-Brabant Print Wandelroutes
Home Wandelnetwerk Noord-Brabant Wandelroutes in Noord-Brabant
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website.

541. Wandelen in Borkel

en Schaft

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 9, 13 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf het Monseigneur Kuypersplein in Borkel en Schaft. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 05 op de hoek van de Dorpsstraat en de Pater Aartslaan in Borkel en Schaft. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op het Monseigneur Kuypersplein in Borkel en Schaft maar let op een gedeelte hiervan is met parkeerschijf maximaal 2 uur. U kunt daarom voor lang parkeren beter gebruik maken van de parkeerplaats aan de Pater Aartslaan achter de Oude School. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info