Made with MAGIX by Mat Maessen

31. Wandelen in Reuver

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 4, 9, 13 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het Raadhuisplein in Reuver. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 6 op de hoek van de Pastoor Vrankenlaan en de Karel Doormanslaan bij de kerk. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op het Raadhuisplein en achter de PLUS. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Reuver Raadhuisplein

Cafe Ronckenstein Pastoor Vrankenlaan 10 5953 CP Reuver 077 - 474 1221 www.ronckenstein.nl
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Reuver van 4 kilometer

Wandelroute vanuit Reuver van 9 kilometer

06 05  07  09  63  61  60  62  66  64  70  90  91  96  04  89 10  12   13 87 85  86  05 06 (lengte 9,1 km)

Wandelroute vanuit Reuver van 13 kilometer

Wandelroute vanuit Reuver van 18 kilometer

Bijzonderheden wandelroutes 31 Reuver
Korte beschrijving wandelroute 3105 Reuver Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 3110 Reuver Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond
start wandelroute
horeca wandelroute
Wandelnetwerk Beesel
De wandelroute start bij wandelknooppunt 06 op de hoek van de Karel Doormanlaan en de Pastoor Vranckenlaan bij de Sint-Lambertuskerk in Reuver. U loopt over de Karel Doormanlaan in de richting van wandelknooppunt 17. U wandelt langs de zorgvoorzieningen in het Bosdael en passeert de oude brandweerkazerne aan de Kapellerweg. Daarna wandelt U eerst door een bos, dan door het open Maasveld en vervolgens over de Vissersweg langs de Maas. Verderop loopt U langs de Bentheimer Schans en het voormalige Fort Sint Brigitte. Tenslotte wandelt U terug naar het centrum van Reuver door de Tuin van het Heilig Hart en langs het Heilig Hart Klooster en het Heilig Hart Beeld. Horeca bij start en finish. (45% verhard – 55% onverhard)
06 17 88  82  81  80  53  51  52 16  08 06 (lengte 4,4 km)
De wandelroute start bij wandelknooppunt 06 op de hoek van de Karel Doormanlaan en de Pastoor Vranckenlaan bij de Lambertuskerk in Reuver. U loopt over de Pastoor Vranckenlaan in de richting van wandelknooppunt 05 en daarna over het Raadhuisplein en langs Station Reuver. U wandelt verder langs het Foekesbrookpark. Daarna volgt U door het bos de loop van de Schellekensbeek. U gaat onder een spoorviaduct door en komt langs de Onderste Hof en de Mariakapel. Vervolgens wandelt U door buurtschap Ronckenstein en blijft U steeds de loop van de Schellekensbeek volgen. Na wandelknooppunt 91 verlaat U het dal van de Schellekensbeek om via Offenbeek terug naar Reuver te lopen. U passeert nog de Mariahoeve en Hoeve Roozendael. Tenslotte wandelt U door buurtschap Hoendercamp terug naar het startpunt bij de Sint-Lambertuskerk. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 kilometer. (70% verhard – 30% onverhard)
Korte beschrijving wandelroute 3115 Reuver
De wandelroute start bij wandelknooppunt 06 op de hoek van de Karel Doormanlaan en de Pastoor Vranckenlaan bij de Lambertuskerk in Reuver. U loopt over de Pastoor Vranckenlaan in de richting van wandelknooppunt 05 en daarna over het Raadhuisplein en langs Station Reuver. U wandelt verder langs het Foekesbrookpark. Daarna volgt U door het bos de loop van de Schellekensbeek. U gaat onder een spoorviaduct door en komt langs de Onderste Hof en de Mariakapel. Vervolgens wandelt U door buurtschap Ronckenstein en blijft U steeds de loop van de Schellekensbeek volgen. Na wandelknooppunt 91 verlaat U het dal van de Schellekensbeek om via Offenbeek terug naar Reuver te lopen. U passeert nog de Mariahoeve en Hoeve Roozendael. Nadat U de Sint-Lambertuskerk bent gepasseerd wandelt U langs de zorgvoorzieningen in het Bosdael en passeert de oude brandweerkazerne aan de Kapellerweg. Daarna wandelt U eerst door een bos, dan door het open Maasveld en vervolgens over de Vissersweg langs de Maas. Verderop loopt U langs de Bentheimer Schans en het voormalige Fort Sint Brigitte. Tenslotte wandelt U terug naar het centrum van Reuver door de Tuin van het Heilig Hart en langs het Heilig Hart Klooster en het Heilig Hart Beeld. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 en 9 kilometer. (60% verhard – 40% onverhard)
06 05  07  09  63  61  60  62  66  64  70  90  91  96  04  89 10  12   13 87 85  86  05 06 17 88  82  81  80  53  51  52 17  08 06 (lengte 13,4 km)
Korte beschrijving wandelroute 3120 Reuver
De wandelroute start bij wandelknooppunt 06 op de hoek van de Karel Doormanlaan en de Pastoor Vranckenlaan bij de Lambertuskerk in Reuver. U loopt over de Pastoor Vranckenlaan in de richting van wandelknooppunt 05 en daarna over het Raadhuisplein en langs Station Reuver. U wandelt verder langs het Foekesbrookpark. Daarna volgt U door het bos de loop van de Schellekensbeek. U gaat onder een spoorviaduct door en komt langs de Onderste Hof en de Mariakapel. Vervolgens wandelt U door buurtschap Ronckenstein en blijft U steeds de loop van de Schellekensbeek volgen. Na wandelknooppunt 20 verlaat U het dal van de Schellekensbeek om via Offenbeek terug naar Reuver te lopen. U passeert nog de Mariahoeve en Hoeve Roozendael. Nadat U de Sint-Lambertuskerk bent gepasseerd wandelt U langs de zorgvoorzieningen in het Bosdael en passeert de oude brandweerkazerne aan de Kapellerweg. Daarna wandelt U eerst door een bos, dan door het open Maasveld en vervolgens over de Vissersweg langs de Maas. Verderop loopt U langs de Bentheimer Schans en het voormalige Fort Sint Brigitte. Tenslotte wandelt U terug naar het centrum van Reuver door de Tuin van het Heilig Hart en langs het Heilig Hart Klooster en het Heilig Hart Beeld. Horeca bij start en finish en na ongeveer 8 en 14 kilometer. (65% verhard – 35% onverhard)
06 05  07  09  63  61  60  62  66  64  70  90  91  92  71 93  20  95 94   73  91  96  04  89 10  12  13 87 85  86  05 06 17 88  82  81  80  53   51  52 16  08 06 (lengte 18,0 km)
Bij nat weer zijn de laarzenpaden langs de Schelkensbeek drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. Bij hoog water van de Maas is in de wandelroutes 3105, 3115 en 3120 de Vissersweg langs de Maas wellicht niet te lopen. Volg dan na wandelknooppunt 80 de markeringen richting wandelknooppunt 51 (afkorting van ongeveer een kilometer). Vandaar volgt U de nummering weer van de wandelroute.
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

31. Wandelen in Reuver

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 4, 9, 13 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het Raadhuisplein in Reuver. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 6 op de hoek van de Pastoor Vrankenlaan en de Karel Doormanslaan bij de kerk. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op het Raadhuisplein en achter de PLUS. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info