Wandelnetwerk Echt-Susteren
Made with MAGIX by Mat Maessen

115. Wandelen in Roosteren

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 7, 10 en 12 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Hotel-Restaurant de Roosterhoeve in Roosteren. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 60 op de hoek van Op de Kloes en de Passtraat. Dit is op ongeveer 50 meter afstand van de Roosterhoeve. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij Hotel-Restaurant de Roosterhoeve. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Roosteren Roosterhoeve

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Roosteren van 7 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 11505 Roosteren
De wandelroute start bij wandelknooppunt 60 op de hoek van de Passtraat en Op de Kloes. Wandelknooppunt 60 ligt op zo’n 50 meter vanaf de Roosterhoeve. Vanaf wandelknooppunt 60 volgt U de Passtraat in de richting van wandelknooppunt 59. Bij de Kempstraat loopt U linksaf Roosteren uit. U wandelt nu langs de dijkversterkingen die deel uitmaken van het project Grensmaas. Nadat U de drukke N296 bent overgestoken komt U in buurtschap Kokkelert. U passeert er de Mariakapel. Na wandelknooppunt 77 loopt U rechtsaf over de dijk langs de Maas. U komt in natuurgebied Rivierpark Maasvallei en komt er mogelijk Konikspaarden en Galloways tegen. Vlak voor wandelknooppunt 78 loopt U, door een stuk dat erg modderig kan zijn, onder de brug door. Aan de overzijde van de Maas ligt de Belgische stad Maaseik. U wandelt echter steeds rechtdoor langs de Maas en houdt het hekwerk rechts van U. U loopt helemaal om het natuurgebied de Rug. Daarna wandelt U door buurtschap Oevereind. Tenslotte komt U weer in de bebouwde kom van Roosteren en loopt U terug naar het startpunt. Horeca bij start en finish. (35% verhard – 65% onverhard)
60  59  57 77  78  90 58 59 60 (lengte 6,9 km)
Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 11510 Roosteren

Wandelroute vanuit Roosteren van 10 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 60 op de hoek van de Passtraat en Op de Kloes. Vanaf wandelknooppunt 60 volgt U de Hoekstraat langs de Roosterhoeve in de richting van wandelknooppunt 79. Aan de Eyckholtstraat passeert U Kasteel Eyckholt. Kasteel Eyckholt is tegenwoordig een restaurant. In het centrum passeert U de Parochiekerk Jacobus de Meerdere. Bij Herberg de Tramhalte steekt U de drukke N296 over. Aan de Lanterdijk passeert U Kasteel Ter Borch. Na wandelknooppunt 05 wandelt U over de dijk van het Julianakanaal. Daarna maakt U een klein uitstapje naar Illikhoven. De werkzaamheden aan het Grensmaasproject zijn hier goed zichtbaar. U wandelt terug naar wandelknooppunt 26 en gaat daarna links over het fietspad langs de Ruitersbaan. Na wandelknooppunt 25 loopt U over de dijk langs de Maas. U komt in natuurgebied Rivierpark Maasvallei en komt er mogelijk Konikspaarden en Galloways tegen. Vlak voor wandelknooppunt 78 loopt U, door een stuk dat erg modderig kan zijn, onder de brug door. Aan de overzijde van de Maas ligt de Belgische stad Maaseik. U wandelt nu door natuurgebied de Rug terug naar het startpunt bij de Roosterhoeve. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 kilometer. (75% verhard – 25% onverhard)
60  79  62 01  05  26 27 26  25  77 78  57  59 60 (lengte 9,7 km)  
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Roosteren van 12 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 60 op de hoek van de Passtraat en Op de Kloes. Vanaf wandelknooppunt 60 volgt U de Hoekstraat langs de Roosterhoeve in de richting van wandelknooppunt 79. Aan de Eyckholtstraat passeert U Kasteel Eyckholt. Kasteel Eyckholt is tegenwoordig een restaurant. In het centrum passeert U de Parochiekerk Jacobus de Meerdere. Bij Herberg de Tramhalte steekt U de drukke N296 over. Aan de Lanterdijk passeert U Kasteel Ter Borch. Na wandelknooppunt 05 wandelt U over de dijk van het Julianakanaal. Daarna maakt U een klein uitstapje naar Illikhoven. De werkzaamheden aan het Grensmaasproject zijn hier goed zichtbaar. U wandelt terug naar wandelknooppunt 26 en gaat daarna links over het fietspad langs de Ruitersbaan. Na wandelknooppunt 25 loopt U over de dijk langs de Maas. U komt in natuurgebied Rivierpark Maasvallei en komt er mogelijk Konikspaarden en Galloways tegen. Vlak voor wandelknooppunt 78 loopt U, door een stuk dat erg modderig kan zijn, onder de brug door. Aan de overzijde van de Maas ligt de Belgische stad Maaseik. U wandelt echter steeds rechtdoor langs de Maas en houdt het hekwerk rechts van U. U loopt helemaal om het natuurgebied de Rug. Daarna wandelt U door buurtschap Oevereind. Tenslotte komt U weer in de bebouwde kom van Roosteren en loopt U terug naar het startpunt. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 kilometer. (65% verhard – 35% onverhard)
60  79  62 01  05  26 27 26  25  77 78  90 58 59 60 (lengte 12,4 km)  
Naar plattegrond Bijzonderheden wandelroutes 115 Roosteren
Bij hoog water van de Maas zijn de paden langs de Maas wellicht niet te lopen. U kunt de wandelroutes vanaf deze startplaats dan beter mijden. Er vinden momenteel dijkversterkingen plaats. Voor wandelknooppunt 58 dient U de dijk te verlaten en naar de verharde weg Oevereind te lopen.
start wandelroute
horeca wandelroute
Hotel Restaurant de Roosterhoeve Hoekstraat 29 6116 AW Roosteren 046 – 44 93 131 www.roosterhoeve.nl
Korte beschrijving wandelroute 11515 Roosteren
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

115. Wandelen in

Roosteren

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 7, 10 en 12 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Hotel-Restaurant de Roosterhoeve in Roosteren. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 60 op de hoek van Op de Kloes en de Passtraat. Dit is op ongeveer 50 meter afstand van de Roosterhoeve. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij Hotel-Restaurant de Roosterhoeve. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info