Wandelnetwerk Horst aan de Maas
Made with MAGIX by Mat Maessen

09. Wandelen in Lottum

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11, 15 en 19 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats de Markt in Lottum.  Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van het wandelnetwerk Horst aan de Maas en wandelknooppunt 12 op de Markt. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op de Markt. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Lottum Markt

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Lottum van 5 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 12 op de Markt in Lottum. U volgt de Pastoor Kerkeboschlaan in de richting van wandelknooppunt 15. U passeert de Rozenhof en de Sint-Gertrudiskerk. Daarna loopt U langs Kraaijenhof. U vervolgt via het Aastbroekpad. U passeert het fiets- en voetveer Arcen-Lottum en wandelt door de Broekhuizerweerd langs de Maas. Na camping de Maashof neemt U bij het veer de Veerweg rechts. U wandelt terug naar het startpunt op de Markt van Rozendorp Lottum. Horeca bij start en finish.(45% verhard – 55% onverhard)
12 15 66 16 14  13  87  88  85 21 12 (lengte 4,8 km)

Wandelroute vanuit Lottum van 11 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 12 op de Markt in Lottum. U loopt over de Markt in de richting van wandelknooppunt 23. U wandelt door het rustige buitengebied van Lottum naar het Zwaanen Heike. Daarna loopt U door natuurgebied het Schuitwater. Midden In dit gebied komt U over het terrein van Theetuin de Roode Vennen. Via de Vonkelsebosweg vervolgt U de wandelroute langs de Vonkel. U steekt de drukke Broekhuizerweg over en volgt het Aastbroekpad. U komt in het natuurgebied Langs de Broekhuizerweerd en het Aastbroek. Aan het eind passeert U Kasteel Borggraaf. Bij de Veerweg gaat U rechts en wandelt U terug naar het startpunt op de Markt van Rozendorp Lottum. Horeca bij start en finish en na ongeveer 6 kilometer.(50% verhard – 50% onverhard)
12 23  24  19 11  10 63  64 17 16  14  13  86  21 12 (lengte 10,8 km)

Wandelroute vanuit Lottum van 15 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 12 op de Markt in Lottum. U loopt over de Markt in de richting van wandelknooppunt 23. U wandelt door het rustige buitengebied van Lottum naar het Zwaanen Heike. Daarna loopt U door natuurgebied het Schuitwater. Verderop in dit gebied loopt U door het Broekhuizerbos, de Swolgender Heide en de Pastoorwei. Vervolgens komt U over het terrein van Theetuin de Roode Vennen. Via de Vonkelsebosweg vervolgt U de wandelroute langs de Vonkel. U steekt de drukke Broekhuizerweg over en volgt het Aastbroekpad. U passeert het fiets- en voetveer Arcen-Lottum en wandelt door de Broekhuizerweerd langs de Maas. Na camping de Maashof neemt U bij het veer de Veerweg rechts. U wandelt terug naar het startpunt op de Markt van Rozendorp Lottum. Horeca bij start en finish en alleen na ongeveer 9 kilometer.(40% verhard – 60% onverhard)
12 23  24  19 11  10 63 09  38  61 62  63  64 17 16  14  13  87   88  85  21  12 (lengte 15,0 km)

Wandelroute vanuit Lottum van 19 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 12 op de Markt in Lottum. U loopt over de Markt in de richting van wandelknooppunt 23. U wandelt door het rustige buitengebied van Lottum naar het Zwaanen Heike. Daarna loopt U door natuurgebied het Schuitwater. Verderop in dit gebied loopt U door het Broekhuizerbos, de Swolgender Heide en de Pastoorwei. Vervolgens komt U over het terrein van Theetuin de Roode Vennen. Via de Vonkelsebosweg vervolgt U de wandelroute langs de Vonkel. U steekt de drukke Broekhuizerweg over en volgt het Aastbroekpad. U passeert het fiets- en voetveer Arcen-Lottum en wandelt door de Broekhuizerweerd langs de Maas. Na camping de Maashof neemt U bij het veer de Veerweg rechts. U wandelt over de Markt van Rozendorp Lottum en passeert de Rozenhof en de Sint-Gertrudiskerk. Daarna loopt U langs Kraaijenhof. U vervolgt weer via het Aastbroekpad. U wandelt nu door het natuurgebied Langs de Broekhuizerweerd en het Aastbroek. Aan het eind passeert U Kasteel Borggraaf. Bij de Veerweg gaat U rechts en wandelt weer terug naar het startpunt op de Markt van Rozendorp Lottum. Horeca bij start en finish en na ongeveer 9 en 15 kilometer.(40% verhard – 60% onverhard)
12 23  24  19 11  10 63 09  38  61 62  63  64 17 16  14  13  87   88  85  21  12 15 66  16  14  13  86  21  12 (lengte 19,2 km)
Bijzonderheden wandelroutes 09 Lottum
Bij hoog water van de Maas is het pad langs de Maas wellicht niet te lopen. U kunt de wandelroutes vanaf deze startplaats met uitzondering van wandelroute 0910 dan beter mijden. Naast de gebruikelijke markeringen komen er tijdens deze wandelroutes ook grote palen met richtingwijzers voor van het voormalig wandelnetwerk Stempel van de Maas. Bij wandelknooppunt 24 volgt U de richting ’t Zwaanenheike. Bij wandelknooppunt 14 volgt U de richting Aastbroek pad. Bij nat weer zijn de laarzenpaden drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn.  
start wandelroute 
Korte beschrijving wandelroute 0905 Lottum Korte beschrijving wandelroute 0910 Lottum
Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond
Cafe-Zaal Den Hook Markt 18 5973 NR Lottum Tel.: 077 - 463 33 78 www.cafedenhook.nl
horeca wandelroute
Korte beschrijving wandelroute 0915 Lottum Korte beschrijving wandelroute 0920 Lottum
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

09. Wandelen in Lottum

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11, 15 en 19 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats de Markt in Lottum.  Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van het wandelnetwerk Horst aan de Maas en wandelknooppunt 12 op de Markt. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op de Markt. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info