Wandelnetwerk Horst aan de Maas
Made with MAGIX by Mat Maessen

10. Wandelen in Broekhuizen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11, 14 en 19 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Theetuin de Roode Vennen aan de Horsterweg in Broekhuizen. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van het wandelnetwerk Horst aan de Maas op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij Theetuin de Roode Vennen. In de winterperiode is de parkeerplaats slechts beperkt geopend. Bij start en finish is horeca, echter de horeca van Theetuin de Roode Vennen is in de winterperiode ook slechts zeer sporadisch geopend. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Broekhuizen Theetuin de Roode Vennen

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Broekhuizen van 5 kilometer

De wandelroute start bij het wandelstartbord van de Stempel van de Maas op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. U loopt het terrein door aan de voorzijde af, in de richting van wandelknooppunt 64. De wandelroute gaat in zijn geheel door natuurgebied het Schuitwater met de Broekhuizer Molenbeek, het Broekhuizerbos, de Swolgender Heide en de Pastoorwei. U eindigt de wandelroute weer bij Theetuin de Roode Vennen. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 15% verhard – 85% onverhard)

 

Startbord  64 10  63  09  38  61  62  63   richting 64 tot startbord (lengte 5,3 km)

Wandelroute vanuit Broekhuizen van 11 kilometer

De wandelroute start bij het wandelstartbord van de Stempel van de Maas op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. U loopt het terrein aan de voorzijde af, in de richting van wandelknooppunt 64. Via de Vonkelsebosweg wandelt U langs de Vonkel. U steekt de drukke Broekhuizerweg over en volgt het Aastbroekpad. U komt in het natuurgebied Langs de Broekhuizerweerd en het Aastbroek. Aan het eind passeert U Kasteel Borggraaf. Bij de Veerweg gaat U rechts en wandelt U naar de Markt van Rozendorp Lottum. Daarna loopt U door het rustige buitengebied van Lottum naar het Zwaanen Heike. Tenslotte wandelt U door natuurgebied het Schuitwater terug naar het startpunt op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 kilometer.(50% verhard – 50% onverhard)
Startbord  64 17 16  14  13  86  21 12 23  24  19 11  10  63 richting 64 tot startbord (lengte 10,8 km)

Wandelroute vanuit Broekhuizen van 14 kilometer

De wandelroute start bij het wandelstartbord van de Stempel van de Maas op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. U loopt het terrein aan de voorzijde af, in de richting van wandelknooppunt 64. Via de Vonkelsebosweg wandelt U langs de Vonkel. U steekt de drukke Broekhuizerweg over en volgt het Aastbroekpad. U komt in het natuurgebied Langs de Broekhuizerweerd en het Aastbroek. Aan het eind passeert U Kasteel Borggraaf. Bij de Veerweg gaat U rechts en wandelt U naar de Markt van Lottum. Daarna loopt U door het rustige buitengebied van Lottum naar het Zwaanen Heike. Vervolgens wandelt U door natuurgebied het Schuitwater. Verderop in dit gebied loopt U door het Broekhuizerbos en de Broekhuizer Molenbeek, de Swolgender Heide en de Pastoorwei. Tenslotte wandelt U terug naar het startpunt op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. Horeca bij start en finish en alleen na ongeveer 5 kilometer.(35% verhard – 65% onverhard)
Startbord  64 17 16  14  13  86  21 12 23  24  19 11  10  63  09  38   61  62  63   richting 64 tot startbord (lengte 13,9 km)

Wandelroute vanuit Broekhuizen van 19 kilometer

De wandelroute start bij het wandelstartbord van de Stempel van de Maas op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. U loopt het terrein aan de voorzijde af, in de richting van wandelknooppunt 64. Via de Vonkelsebosweg wandelt U langs de Vonkel. U steekt de drukke Broekhuizerweg over en volgt het Aastbroekpad. U passeert het fiets- en voetveer Arcen- Lottum en wandelt door de Broekhuizerweerd langs de Maas. Na camping de Maashof neemt U bij het veer de Veerweg rechts. U wandelt over de Markt van Rozendorp Lottum. U passeert de Rozenhof en de Sint-Gertrudiskerk. Daarna loopt U langs Kraaijenhof. U vervolgt weer via het Aastbroekpad. U wandelt nu door het natuurgebied Langs de Broekhuizerweerd en het Aastbroek. Aan het eind passeert U Kasteel Borggraaf. Bij de Veerweg gaat U rechts en wandelt weer naar de Markt van Rozendorp Lottum. Daarna loopt U door het rustige buitengebied van Lottum naar het Zwaanen Heike. Vervolgens wandelt U door natuurgebied het Schuitwater. Verderop in dit gebied loopt U door het Broekhuizerbos en de Broekhuizer Molenbeek, de Swolgender Heide en de Pastoorwei. Tenslotte wandelt U terug naar het startpunt op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. Horeca bij start en finish en na ongeveer 6 en 10 kilometer.(40% verhard – 60% onverhard)
Startbord  64 17 16  14  13  87  88  85  21  12 15 66  16  14  13  86   21  12 23  24  19 11  10  63  09  38  61  62  63   richting 64 tot startbord (lengte 19,2 km)
Bijzonderheden wandelroutes 10 Broekhuizen
Bij hoog water van de Maas is het pad langs de Maas wellicht niet te lopen. U kunt de wandelroute 1020 vanaf deze startplaats dan beter mijden. Naast de gebruikelijke markeringen komen er tijdens deze wandelroute ook grote palen met richtingwijzers voor van het voormalig wandelnetwerk Stempel van de Maas. Bij wandelknooppunt 24 volgt U de richting ’t Zwaanenheike. Bij wandelknooppunt 14 volgt U de richting Aastbroek pad. Bij nat weer zijn de laarzenpaden drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn.  
start wandelroute 
Korte beschrijving wandelroute 1005 Broekhuizen Korte beschrijving wandelroute 1010 Broekhuizen
Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond
horeca wandelroute 
Theetuin de Roode Vennen Horsterweg 20 5872 CD Broekhuizen Tel.: 077 - 463 24 07 (beperkte openingstijden in winterperiode) www.deroodevennen.nl
Korte beschrijving wandelroute 1015 Broekhuizen Korte beschrijving wandelroute 1020 Broekhuizen
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

10. Wandelen in

Broekhuizen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11, 14 en 19 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Theetuin de Roode Vennen aan de Horsterweg in Broekhuizen. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van het wandelnetwerk Horst aan de Maas op het terrein van Theetuin de Roode Vennen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij Theetuin de Roode Vennen. In de winterperiode is de parkeerplaats slechts beperkt geopend. Bij start en finish is horeca, echter de horeca van Theetuin de Roode Vennen is in de winterperiode ook slechts zeer sporadisch geopend. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info