Wandelnetwerk Horst aan de Maas
Made with MAGIX by Mat Maessen

12. Wandelen in Swolgen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11, 16 en 21 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats de Lambertuskerk in Swolgen. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Monseigneur Aertsstraat en de Schoolstraat op zo’n 100 meter vanaf de kerk van Swolgen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij de kerk van Swolgen. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Swolgen Lambertuskerk

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Swolgen van 5 kilometer

De wandelroute start bij het wandelstartbord van de Stempel van de Maas bij de Sint-Lambertuskerk. U loopt voorlangs

de kerk en bij wandelknooppunt 75 gaat U linksaf de Bosweg in. De wandelroute gaat verder over de Tienraijsche- en

Swolgenderheide. Tenslotte loopt U door buurtschap Donk terug naar het startpunt bij de kerk in Swolgen. Horeca bij

start en finish.(GROENE ROUTE 5% verhard – 95% onverhard)

 

 

73 75  31  32  78  76  75 73 (lengte 4,8 km)

Wandelroute vanuit Swolgen van 11 kilometer

De wandelroute start op zo’n 100 meter vanaf de Sint-Lambertuskerk van Swolgen bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Schoolstraat en de Monseigneur Aertsstraat. U loopt over de Monseigneur Aertsstraat en Legert in de richting van wandelknooppunt 72. U wandelt verder langs visvijver Swolgen en langs de waters in natuurgebied ‘t Sohr. U loopt vervolgens door buurtschap Zeelberg en komt in Broekhuizenvorst. U passeert de Heilige Naam Jezuskerk en volgt de Broekhuizerweg richting Broekhuizen. In Broekhuizen passeert U het Brouwershuis en loopt daarna langs het kerkhof in de richting van wandelknooppunt 06 over de Genenberg. Na Blue Berry Hill (blauwe bessen) wandelt U over de Hiepterheide en verderop door natuurgebied het Schuitwater over de Swolgenderheide. Na wandelknooppunt 74 volgt U de Vlasmeerweg en Broekhuizerweg terug richting Swolgen. U eindigt weer bij het startpunt de Sint-Lambertuskerk in Swolgen. Horeca bij start en finish en na ongeveer 6 kilometer.(55% verhard – 45% onverhard)
73  72  71  04 05  02  01 06 07  08  61  74  73  (lengte 10,8 km)

Wandelroute vanuit Swolgen van 16 kilometer

De wandelroute start op zo’n 100 meter vanaf de Sint-Lambertuskerk van Swolgen bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Schoolstraat en de Monseigneur Aertsstraat. U loopt over de Monseigneur Aertsstraat en Legert in de richting van wandelknooppunt 72. U wandelt verder langs visvijver Swolgen en langs de waters in natuurgebied ‘t Sohr. U loopt vervolgens door buurtschap Zeelberg en komt in Broekhuizenvorst. U passeert de Heilige Naam Jezuskerk en volgt de Broekhuizerweg richting Broekhuizen. In Broekhuizen passeert U het Brouwershuis en loopt daarna langs het kerkhof in de richting van wandelknooppunt 06 over de Genenberg. Na Blue Berry Hill (blauwe bessen) wandelt U over de Hiepterheide en verderop door natuurgebied het Schuitwater over de Swolgenderheide. Na wandelknooppunt 74 volgt U de Vlasmeerweg en Broekhuizerweg terug richting Swolgen. U passeert de Sint-Lambertuskerk in Swolgen en bij wandelknooppunt 75 gaat U linksaf de Bosweg in. De wandelroute gaat verder over de Tienraijsche- en Swolgenderheide. Tenslotte loopt U door buurtschap Donk terug naar het startpunt bij de kerk in Swolgen. Horeca bij start en finish en na ongeveer 6 en 11 kilometer.(45% verhard – 55% onverhard)
73  72  71  04 05  02  01 06 07  08  61  74  73 75  31  32  78  76   75 73 (lengte 15,6 km)

Wandelroute vanuit Swolgen van 21 kilometer

De wandelroute start op zo’n 100 meter vanaf de Sint-Lambertuskerk van Swolgen bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Schoolstraat en de Monseigneur Aertsstraat. U loopt over de Monseigneur Aertsstraat en Legert in de richting van wandelknooppunt 72. U wandelt verder langs visvijver Swolgen en langs de waters in natuurgebied ‘t Sohr. U loopt vervolgens door buurtschap Zeelberg en komt in Broekhuizenvorst. U passeert de Heilige Naam Jezuskerk en volgt de Broekhuizerweg richting Broekhuizen. In Broekhuizen loopt U bij de Veerweg naar het veer Broekhuizen-Arcen en daarna langs de Maas. U passeert het Strandpaviljoen en wandelt steeds langs de Maas tot aan het voetveer naar Arcen. Daar gaat U richting Maasstraat. U vervolgt door de natuurgebieden van Broekhuizerweerd en het Aastbroek. Na het Aastbroekpad volgt U de Lottumseweg terug naar het centrum van Broekhuizen. U passeert de Sint-Nicolaaskerk. Voor het Brouwershuis gaat U linksaf en loopt langs het kerkhof in de richting van wandelknooppunt 06 over de Genenberg. Na Blue Berry Hill (blauwe bessen) wandelt U over de Hiepterheide en verderop door natuurgebied het Schuitwater over de Swolgenderheide. Na wandelknooppunt 74 volgt U de Vlasmeerweg en Broekhuizerweg terug richting Swolgen. U passeert de Sint- Lambertuskerk in Swolgen en bij wandelknooppunt 75 gaat U linksaf de Bosweg in. De wandelroute gaat verder over de Tienraijsche- en Swolgenderheide. Tenslotte loopt U door buurtschap Donk terug naar het startpunt bij de kerk in Swolgen. Horeca bij start en finish en na ongeveer 6, 11 en 16 kilometer.(45% verhard – 55% onverhard)
73  72  71  04 05  02  01  89 88  87  86  13  14 01 06 07  08  61   74  73 75  31  32  78  76  75 73 (lengte 20,7 km)
Bijzonderheden wandelroutes 12 Swolgen
Bij hoog water van de Maas is het pad langs de Maas wellicht niet te lopen. U kunt de wandelroute 1220 vanaf deze startplaats dan beter mijden. Bij nat weer zijn de laarzenpaden drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. Naast de gebruikelijke markeringen komen er tijdens de wandelroutes ook grote palen met richtingwijzers voor van het voormalig wandelnetwerk Stempel van de Maas.  
start wandelroute 
Korte beschrijving wandelroute 1205 Swolgen Korte beschrijving wandelroute 1210 Swolgen Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond
Eetcafe Bej Ber Monseigneur Aertsstraat 3a 5866 BE Swolgen 06 – 52 66 22 15 www.bejber.nl
horeca wandelroute 
Korte beschrijving wandelroute 1215 Swolgen Korte beschrijving wandelroute 1220 Swolgen
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

12. Wandelen in

Swolgen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11, 16 en 21 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats de Lambertuskerk in Swolgen. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 73 op de hoek van de Monseigneur Aertsstraat en de Schoolstraat op zo’n 100 meter vanaf de kerk van Swolgen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij de kerk van Swolgen. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info