Wandelnetwerk Leudal
Made with MAGIX by Mat Maessen

69. Wandelen in Horn

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11, 16 of 21 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het Raadhuisplein in Horn. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 57 en het startbord van wandelnetwerk Leudal op de hoek van het Kerkpad en het Raadhuisplein naast Cafe Restaurant Aan de Kirk. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op het Raadhuisplein. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Horn Raadhuisplein 

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Horn van 5 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 6905 Horn
De wandelroute start bij wandelknooppunt 57 op de hoek van het Kerkpad en het Raadhuisplein in het centrum van Horn. U loopt in de richting van wandelknooppunt 18 langs het oorlogsmonument en Kasteel Horn. Bij woonboerderij Peters gaat U linksaf de Kasteelstraat in. Aan Kemp passeert U de Zeven Ellen Waterlaat. Daarna wandelt U door een nat bosgebied. Verderop loopt U door een open agrarisch landschap, Vervolgens wandelt U over de Kasteelstraat langs Kasteel Horn met zijn kasteelboerderij en tuin. U maakt nog een Ommetje door de Kasteeltuin. Tenslotte loopt U over de Wal terug langs de Sint- Martinuskerk naar het startpunt aan het Raadhuisplein. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
57 18 17  16  15  14  13  22  23  24  18 57  (lengte 4,7 km)
Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 6910 Horn

Wandelroute vanuit Horn van 11 kilometer

57 55 54  45  46  42  41  40  36  32 31  30 77  32  33 35  38  39   53  50  57 (lengte 10,9 km)
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Horn van 16 kilometer

57 55 54  45  46  42  41  40  36  32 31  30 77  32  33 35  38  39   53  50  57 18 17  16  15  14  13  22  23  24  18 57  (lengte 15,6 km)
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Horn van 21 kilometer

57 55 54  45  46  42  41  60  55 18  19  24  28  29  41  40  36  32 31  30 77  32  33 35  38  39  53  50  57 18 17  16  15  14  13  22   23  24  18 57 (lengte 20,8 km)
Naar plattegrond Bijzonderheden wandelroutes 69 Horn
Sommige onverharde paden (zoals bij het Beegderven) kunnen drassig zijn.
Cafe Restaurant Aan de Kirk Raadhuisplein 34 6085 BZ Horn 0475 - 21 95 54 www.aandekirkhorn.nl
start wandelroute
horeca wandelroute
Wandelroutes in Limburg
De wandelroute start bij wandelknooppunt 57 op de hoek van het Kerkpad en het Raadhuisplein in het centrum van Horn. U loopt langs de Sint-Martinuskerk in de richting van wandelknooppunt 55. U steekt de Rijksweg over en wandelt door buurtschap Beurik. U komt langs de Casquettenhof en een aantal oude hoeves. Na de Sportparklaan loopt U over kronkelige paadjes door het bosgebied paralel aan de lager gelegen N280. Daarna steekt U de drukke Rijksweg N273 over en loopt langs Museum Terug in de tijd. Vervolgens neemt U bij wandelknooppunt 40 de Midden Heysweg links en loopt U langs de bosrand verder. U steekt de N279 over en wandelt verder door natuurgebied Houterven. U passeert Houterhof en maakt een ronde door het dal van de Haelense Beek. Weer terug bij de Houterhof volgt U de Houterweg naar Horn. U steekt de drukke N273 weer over en gaat rechtsaf en gelijk het eerste onverharde pad linksaf. U loopt vervolgens door natuurgebied de Kloppenven. Daarna wandelt U door de bebouwde kom van Horn en passeert de Sint-Josefkapel, de Molen de Hoop en het Graaf van Horneplein. Tenslotte loopt U langs het Oude Raadhuis terug naar het startpunt aan het Raadhuisplein. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 kilometer. (35% verhard – 65% onverhard)
Korte beschrijving wandelroute 6915 Horn
De wandelroute start bij wandelknooppunt 57 op de hoek van het Kerkpad en het Raadhuisplein in het centrum van Horn. U loopt langs de Sint-Martinuskerk in de richting van wandelknooppunt 55. U steekt de Rijksweg over en wandelt door buurtschap Beurik. U komt langs de Casquettenhof en een aantal oude hoeves. Na de Sportparklaan loopt U over kronkelige paadjes door het bosgebied paralel aan de lager gelegen N280. Daarna steekt U de drukke Rijksweg N273 over en loopt langs Museum Terug in de tijd. Vervolgens neemt U bij wandelknooppunt 40 de Midden Heysweg links en loopt U langs de bosrand verder. U steekt de N279 over en wandelt verder door natuurgebied Houterven. U passeert Houterhof en maakt een ronde door het dal van de Haelense Beek. Weer terug bij de Houterhof volgt U de Houterweg naar Horn. U steekt de drukke N273 weer over en gaat rechtsaf en gelijk het eerste onverharde pad linksaf. U loopt vervolgens door natuurgebied de Kloppenven. Daarna wandelt U door de bebouwde kom van Horn en passeert de Sint-Josefkapel, de Molen de Hoop en het Graaf van Horneplein. Vervolgens loopt U langs het Oude Raadhuis over het Raadhuisplein en neemt bij wandelknooppunt 57 de richting van wandelknooppunt 18 langs het oorlogsmonument en Kasteel Horn. Bij woonboerderij Peters gaat U linksaf de Kasteelstraat in. Aan Kemp passeert U de Zeven Ellen Waterlaat. Daarna wandelt U door een nat bosgebied. Verderop loopt U door een open agrarisch landschap, Vervolgens wandelt U over de Kasteelstraat langs Kasteel Horn met zijn kasteelboerderij en tuin. U maakt nog een Ommetje door de Kasteeltuin. Tenslotte loopt U over de Wal terug langs de Sint-Martinuskerk naar het startpunt aan het Raadhuisplein. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 en 11 kilometer. (35% verhard – 65% onverhard)
Korte beschrijving wandelroute 6920 Horn
De wandelroute start bij wandelknooppunt 57 op de hoek van het Kerkpad en het Raadhuisplein in het centrum van Horn. U loopt langs de Sint-Martinuskerk in de richting van wandelknooppunt 55. U steekt de Rijksweg over en wandelt door buurtschap Beurik. U komt langs de Casquettenhof en een aantal oude hoeves. Na de Sportparklaan loopt U over kronkelige paadjes door het bosgebied paralel aan de lager gelegen N280. Daarna steekt U de drukke Rijksweg N273 over en loopt na wandelknooppunt 41 linksaf over het fietspad. Nadat U onder het viaduct van de N280 bent gelopen komt U in natuurgebied de Beegderheide. Na wandelknooppunt 60 loopt U langs het Beegderven het heidegebied uit. U wandelt verder door natuurgebied Exatenbosch. Nadat U de drukke N280 bent overgestoken loopt U verder over Landgoed Exaten. U wandelt daarna terug naar de N273 en komt langs Museum Terug in de Tijd. Vervolgens neemt U bij wandelknooppunt 40 de Midden Heysweg links en loopt U langs de bosrand verder. U steekt de N279 over en wandelt verder door natuurgebied Houterven. U passeert Houterhof en maakt een ronde door het dal van de Haelense Beek. Weer terug bij de Houterhof volgt U de Houterweg naar Horn. U steekt de drukke N273 weer over en gaat rechtsaf en gelijk het eerste onverharde pad linksaf. U loopt vervolgens door natuurgebied de Kloppenven. Daarna wandelt U door de bebouwde kom van Horn en passeert de Sint-Josefkapel, de Molen de Hoop en het Graaf van Horneplein. Vervolgens loopt U langs het Oude Raadhuis over het Raadhuisplein en neemt bij wandelknooppunt 57 de richting van wandelknooppunt 18 langs het oorlogsmonument en Kasteel Horn. Bij woonboerderij Peters gaat U linksaf de Kasteelstraat in. Aan Kemp passeert U de Zeven Ellen Waterlaat. Daarna wandelt U door een nat bosgebied. Verderop loopt U door een open agrarisch landschap, Vervolgens wandelt U over de Kasteelstraat langs Kasteel Horn met zijn kasteelboerderij en tuin. U maakt nog een Ommetje door de Kasteeltuin. Tenslotte loopt U over de Wal terug langs de Sint-Martinuskerk naar het startpunt aan het Raadhuisplein. Horeca bij start en finish en na ongeveer 9 en 16 kilometer. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

69. Wandelen in Horn

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11, 16 of 21 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het Raadhuisplein in Horn. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 57 en het startbord van wandelnetwerk Leudal op de hoek van het Kerkpad en het Raadhuisplein naast Cafe Restaurant Aan de Kirk. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op het Raadhuisplein. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info