Wandelnetwerk Maasgouw
Made with MAGIX by Mat Maessen

100. Wandelen in Stevensweert

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 9 en 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het parkeerterrein aan de Sportlaan te Stevensweert. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Maasgouw aan het parkeerterrein aan de Sportlaan in Stevensweert. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Stevensweert Parkeerterrein Sportlaan

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Stevensweert van 6 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 10005 Stevensweert
De wandelroute start bij het startbord van het wandelnetwerk Maasgouw aan de parkeerplaats aan de Sportlaan in Stevensweert. U loopt over de parkeerplaats in de richting van wandelknooppunt 31. Dan steekt U de Sportlaan over en wandelt langs Porta Isola. Na wandelknooppunt 31 loopt U door buurtschap Eiland en passeert de Sint-Rochuskapel. U wandelt verder langs visvijver Meerse Kamp. Verderop steekt U de drukke Schuttersweg over. Aan de overzijde loopt U met een trap naar beneden. U wandelt langs de Oude Maas en een jachthaven. Daarna loopt U door natuurgebied Biltplas (Natuurmonumenten). Bij wandelknooppunt 50 gaat U naar rechts. U blijft steeds doorlopen door het natuurgebied en komt uiteindelijk bij de Hompesche Molen. Vanaf de Hompesche Molen wandelt U verder in de richting van wandelknooppunt 61. Daar neemt U de veldweg rechts. U wandelt door het Molenveld en het Roumerveld en komt bij de Maasdijk in het oude vestingstadje Stevensweert. U loopt langs de Maas. U passeert de Maaspoort en volgt de Maasdijk langs de Jachthaven. Bij het Bastion passeert U de zeshoekige vesting. Na de Beertuin neemt U het voetpad links terug naar de parkeerplaats aan de Sportlaan. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 4 kilometer. (GROENE ROUTE 25% verhard – 75% onverhard)
Startbord 31 32  33  35 62  61  30  richting 31 tot startbord (lengte 6,0 km)
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Stevensweert van 9 kilometer

De wandelroute start bij het startbord van het wandelnetwerk Maasgouw aan de parkeerplaats aan de Sportlaan in Stevensweert. U loopt over de parkeerplaats in de richting van wandelknooppunt 31. Dan steekt U de Sportlaan over en wandelt langs Porta Isola. U loopt verder door buurtschap Eiland en passeert Dagstrand de Kis. Na Buurtschap Brandt wandelt U langs de Oude Maas. Na de brugwachterswoning komt U weer bij buurtschap Eiland. U loopt verder om visvijver Meerse Kamp. Verderop steekt U bij de Schuttersweg de Eilandbrug over. Na de brug gaat U rechtsaf met een trap naar beneden. U komt in natuurgebied de Biltplas (Natuurmonumenten). Bij wandelknooppunt 40 gaat U naar rechts. Aan U linkerzijde ligt de Molenplas, rechts de Biltplas. U steekt het water over middels een pad van zwerfstenen. Bij wandelknooppunt 50 gaat U naar links. U blijft steeds doorlopen door het natuurgebied en komt uiteindelijk bij de Hompesche Molen. Vanaf de Hompesche Molen wandelt U verder in de richting van wandelknooppunt 61. Daar neemt U de veldweg rechts. U wandelt door het Molenveld en het Roumerveld en komt bij de Maasdijk in het oude vestingstadje Stevensweert. U loopt langs de Maas. U passeert de Maaspoort en volgt de Maasdijk langs de Jachthaven. Bij het Bastion passeert U de zeshoekige vesting. Na de Beertuin neemt U het voetpad links terug naar de parkeerplaats aan de Sportlaan. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 7 kilometer. (40% verhard – 60% onverhard)
Startbord 31 71  82  32  33  34  40 35 62 63 64  65  51  21  61  30   richting 31 tot startbord (lengte 14,7 km)
Naar plattegrond Bijzonderheden wandelroutes 100 Stevensweert
Bij nat weer zijn de laarzenpaden langs de Oude Maas, de Biltplas en de Molenplas drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. Tussen de wandelknooppunten 40 en 19 zit een stuk waarbij U middels zwerfstenen het water moet overteken. Bij hoog water en bij glad weer zijn de stapstenen mogelijk niet begaanbaar. Tussen de wandelknooppunten 35 en 62 volgt U steeds het meest logische pad binnen de omheining. Tussen de wandelknooppunten 62 en 63 wandelt U na de zitbank te zijn gepasseerd naar het klaphek. U wandelt verder aan de buitenzijde van de omheining richting 63.
start wandelroute
horeca wandelroute
Restaurant Int Brookx In het Broek 1 6107 BG Stevensweert 0475 – 551 292 www.intbrookx.nl

Wandelroute vanuit Stevensweert van 15 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 10010 Stevensweert Korte beschrijving wandelroute 10015 Stevensweert Naar plattegrond
Startbord 31 71  82  32  33  34  40 35 62  61  30  richting 31 tot startbord (lengte 9,1 km)
Wandelroutes in Limburg
De wandelroute start bij het startbord van het wandelnetwerk Maasgouw aan de parkeerplaats aan de Sportlaan in Stevensweert. U loopt over de parkeerplaats in de richting van wandelknooppunt 31. Dan steekt U de Sportlaan over en wandelt langs Porta Isola. U loopt verder door buurtschap Eiland en passeert Dagstrand de Kis. Na Buurtschap Brandt wandelt U langs de Oude Maas. Na de brugwachterswoning komt U weer bij buurtschap Eiland. U loopt verder om visvijver Meerse Kamp. Verderop steekt U bij de Schuttersweg de Eilandbrug over. Na de brug gaat U rechtsaf met een trap naar beneden. U komt in natuurgebied de Biltplas (Natuurmonumenten). Bij wandelknooppunt 40 gaat U naar rechts. Aan de linkerzijde ligt de Molenplas, rechts de Biltplas. U steekt het water over middels een pad van zwerfstenen. Bij wandelknooppunt 50 gaat U naar links. U blijft steeds doorlopen door het natuurgebied en komt uiteindelijk bij de Hompesche Molen. Vanaf wandelknooppunt 62 blijft U langs de Molenplas wandelen in de richting van Ohé en Laak. Na de oversteek van de Dorpsstraat ziet U Kasteel Hasselholt liggen. Daarna wandelt U langs de Schroevendaalseplas. U vervolgt de wandelroute via de Dijk. U passeert Jachthaven de Maasterp en Dagstrand Dilkensplas. Na de Maashove passeert U de Teggerse Plas. U wandelt verder door buurtschap Laak. Vlak voor de St. Annakapel neemt U de veldweg rechts. Door een open landschap bereikt U weer de Hompesche Molen. Voor de Hompesche Molen neemt U de veldweg links. U wandelt door het Molenveld en het Roumerveld en komt bij de Maasdijk in het oude vestingstadje Stevensweert. U loopt langs de Maas. U passeert de Maaspoort en volgt de Maasdijk langs de Jachthaven. Bij het Bastion passeert U de zeshoekige vesting. Na de Beertuin neemt U het voetpad links terug naar de parkeerplaats aan de Sportlaan. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 7 en 11 kilometer. (40% verhard – 60% onverhard)
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

100. Wandelen in

Stevensweert

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 9 en 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het parkeerterrein aan de Sportlaan te Stevensweert. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Maasgouw aan het parkeerterrein aan de Sportlaan in Stevensweert. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info