Wandelnetwerk Maasgouw
Made with MAGIX by Mat Maessen

97. Wandelen in Linne

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 11 en 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Zalencentrum de Harmonie in Linne. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Maasgouw op de parkeerplaats op de hoek van de Grotestraat en de Visserstraat naast Zalencentrum de Harmonie in Linne. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij Zalencentrum de Harmonie in Linne. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Linne Zalencentrum de Harmonie

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Linne van 6 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 9705 Linne
De wandelroute start bij het startbord van het wandelnetwerk Maasgouw op de parkeerplaats naast Cafe-Zaal de Harmonie op de hoek van de Grotestraat en de Visserstraat in Linne. U loopt over de Grotestraat in de richting van wandelknooppunt 45. Daarna passeert U de Sint Martinuskerk. U loopt verder langs zwembad-speeltuin Weerderhof over het Heistervoetpad door de Linnerweerd. U passeert Landgoed Ravenburg. Vervolgens wandelt U door een uitgestrekt landschap en komt bij de Maas. U volgt de Maas en wandelt langs de Waterkrachtcentrale met stuw. Daarna wandelt U door een weide langs de Maas tot aan de monding van de Vlootbeek. U steekt de Vlootbeek over en komt in buurtschap Oeveren weer bij de Maas. Tenslotte loopt U via Schoorweg en Kloosterstraat weer terug naar het startpunt bij Cafe-Zaal de Harmonie. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 20% verhard – 80% onverhard)
Startbord 45 40  60  32  50  richting 45 tot Startbord (lengte 5,6 km)
Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 9710 Linne

Wandelroute vanuit Linne van 11 kilometer

De wandelroute start bij het startbord van het wandelnetwerk Maasgouw op de parkeerplaats naast Cafe-Zaal de Harmonie op de hoek van de Grotestraat en de Visserstraat in Linne. U loopt over de Grotestraat in de richting van wandelknooppunt 45. Daarna passeert U de Sint Martinuskerk. U loopt verder langs zwembad-speeltuin Weerderhof over het Heistervoetpad door de Linnerweerd. U passeert Landgoed Ravenburg en Huis Heysterum. Daarna wandelt U een stukje langs de Vlootbeek. Vervolgens loopt U naar Brachterbeek alwaar U de Heilige Hart van Jezuskerk passeert. Verderop passeert U Hoeve Mispadenhof. U loopt verder langs de Clauscentrale en komt weer bij de Vlootbeek. U wandelt daarna door de Linnerweerd naar de Maas. U volgt de Maas en loopt langs de Waterkrachtcentrale met stuw. Daarna wandelt U door een weide langs de Maas tot aan de monding van de Vlootbeek. U steekt de Vlootbeek over en komt in buurtschap Oeveren weer bij de Maas. Tenslotte loopt U via Schoorweg en Kloosterstraat weer terug naar het startpunt bij Cafe-Zaal de Harmonie. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 kilometer. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
Startbord 45 40 41 43  46  93  92  43  41  60  32  50  richting 45 tot Startbord (lengte 11,2 km)  
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Linne van 15 kilometer

Startbord 45 40 41 43 46  93  91  80  90  92  43  41  60  32  50   richting 45 tot Startbord (lengte 14,5 km)
Naar plattegrond Bijzonderheden wandelroutes  97 Linne
Bij nat weer zijn de laarzenpaden langs de Vlootbeek drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn.
start wandelroute
horeca wandelroute
Zalencentrum de Harmonie Grotestraat 9 6067 BP Linne 0475 – 461 676 www.zalencentrumdeharmonie.nl
Wandelroutes in Limburg Korte beschrijving wandelroute 9715 Linne
De wandelroute start bij het startbord van het wandelnetwerk Maasgouw op de parkeerplaats naast Cafe-Zaal de Harmonie op de hoek van de Grotestraat en de Visserstraat in Linne. U loopt over de Grotestraat in de richting van wandelknooppunt 45. Daarna passeert U de Sint Martinuskerk. U loopt verder langs zwembad-speeltuin Weerderhof over het Heistervoetpad door de Linnerweerd. U passeert Landgoed Ravenburg en Huis Heysterum. Daarna wandelt U een stukje langs de Vlootbeek. Vervolgens loopt U naar Brachterbeek alwaar U de Heilige Hart van Jezuskerk passeert. Verderop passeert U de Kapel Onze Lieve Vrouw van Lorette. U wandelt onder het viaduct van de A2 door en komt in Maasbracht. Daar passeert U de Leonardus Molen. U loopt door Maasbracht tot aan de Maas. Daar gaat U rechtsaf en volgt steeds de kade. U passeert de Kolentip, Restaurant Da Vinci, Rederij Cascade en het Maas Binnenvaartmuseum. Voor de Sint Gertrudiskerk gaat U rechtsaf over het Kerkplein. Vervolgens wandelt U Maasbracht weer uit en passeert U Hoeve Mispadenhof. U loopt verder langs de Clauscentrale en komt weer bij de Vlootbeek. U wandelt daarna door de Linnerweerd naar de Maas. U volgt de Maas en loopt langs de Waterkrachtcentrale met stuw. Daarna wandelt U door een weide langs de Maas tot aan de monding van de Vlootbeek. U steekt de Vlootbeek over en komt in buurtschap Oeveren weer bij de Maas. Tenslotte loopt U via Schoorweg en Kloosterstraat weer terug naar het startpunt bij Cafe-Zaal de Harmonie. Horeca bij start en finish en na ongeveer 6 en 9 kilometer. (50% verhard – 50% onverhard)
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

97. Wandelen in Linne

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 11 en 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Zalencentrum de Harmonie in Linne. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Maasgouw op de parkeerplaats op de hoek van de Grotestraat en de Visserstraat naast Zalencentrum de Harmonie in Linne. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij Zalencentrum de Harmonie in Linne. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info