Wandelnetwerk Nederweert
Made with MAGIX by Mat Maessen

110. Wandelen in Nederweert-Eind

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 9, 12 en 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats IJsboerderij Gommers in Nederweert-Eind. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 33 en het wandelstartbord van wandelnetwerk Nederweert op de hoek van de Houtsberg en Eind voor de ingang van IJsboerderij Gommers. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij IJsboerderij Gommers. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Nederweert-Eind IJsboerderij Gommers

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Nederweert-Eind van 6 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 33 en het startbord van wandelnetwerk Nederweert op de hoek van de Houtsberg en Eind bij IJsboerderij Gommers. U loopt langs IJsboerderij Gommers in de richting van wandelknooppunt 36. In de zomer is dit een pad door een maisveld, tijdens de rest van het jaar is dat een graspad tussen akkervelden. Daarna steekt U een beek over en wandelt door een bos. U steekt de drukke Houtsberg over en passeert een uitkijktoren bij het Sarsven. Nadat U door een klaphek bent gelopen komt U op Landgoed Philomenahoeve alwaar U een schaapskooi passeert. U steekt de drukke Houtsberg weer over en wandelt daarna om natuurgebied Schoorkuilen en de Kwegt, een waar vogelparadijs. U loopt ook een stuk langs het Kanaal van Wessem naar Nederweert. Tenslotte verlaat U weer het natuurgebied Schoorkuilen en loopt na wandelknooppunt 36 weer dezelfde weg terug naar het startpunt bij IJsboerderij Gommers. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 10% verhard – 90% onverhard)
33 36 35  38  46  42  37  36  33 (lengte 6,1 km)

Wandelroute vanuit Nederweert-Eind van 9 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 33 en het startbord van wandelnetwerk Nederweert op de hoek van de Houtsberg en Eind bij IJsboerderij Gommers. U loopt over het fietspad langs de Houtsberg in de richting van wandelknooppunt 30. U wandelt naar Nederweert-Eind. Nadat U Nederweert-Eind weer hebt verlaten loopt U langs het Rouwven. Daarna steekt U de Rietbeek over en komt in het natuurpark Sarsven en de Banen. U wandelt door dit natuurgebied dat wordt beheerd door het Limburgs Landschap. Eerst loopt U om de Banen en passeert een vogelkijkhut. Daarna wandelt U langs het Vlakwater en door het bos de Houtsberg. Vervolgens loopt U weer langs de Banen en het Sarsven en passeert een uitkijktoren. Tenslotte steekt U de drukke Houtsberg weer over en wandelt verderop door een akker (in de zomer een maisveld) terug naar het startpunt van de wandelroute bij IJsboerderij Gommers. Horeca alleen bij start en finish. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard).
33  30  31  77 78  79  82  11  13  15  16  17 40  38 14  34  35 36  33 (lengte 8,5 km)

Wandelroute vanuit Nederweert-Eind van 12 kilometer

33  30  31  77 78  79  82  11  13  15  16  17 40  38 14  34  35  38  46   42  37  36  33 (lengte 12,0 km)

Wandelroute vanuit Nederweert-Eind van 15 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 33 en het startbord van wandelnetwerk Nederweert op de hoek van de Houtsberg en Eind bij IJsboerderij Gommers. U loopt over Eind in de richting van wandelknooppunt 22. Via de Houtsweg bereikt U het Kanaal van Wessem naar Nederweert. Daarna wandelt U via Mildert langs het kanaal. Na Sluis Hulsen loopt U langs de Noordervaart tot aan de Leveroyse Brug. Vervolgens wandelt U naar Nederweert-Eind en passeert het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof en de Gerardus Majellakerk aan het Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind. Nadat U Nederweert-Eind weer hebt verlaten loopt U langs het Rouwven. Daarna steekt U de Rietbeek over en komt in het natuurpark Sarsven en de Banen. U wandelt door dit natuurgebied dat wordt beheerd door het Limburgs Landschap. Eerst loopt U om de Banen en passeert een vogelkijkhut. Daarna wandelt U langs het Vlakwater en door het bos de Houtsberg. Vervolgens loopt U weer langs de Banen en het Sarsven. Nadat U door een klaphek bent gelopen komt U op Landgoed Philomenahoeve alwaar U een schaapskooi passeert. U steekt de drukke Houtsberg weer over en wandelt daarna om natuurgebied Schoorkuilen en de Kwegt, een waar vogelparadijs. U loopt ook een stuk langs het Kanaal van Wessem naar Nederweert. Tenslotte verlaat U weer het natuurgebied Schoorkuilen en loopt na wandelknooppunt 36 door een akker (in de zomer een maisveld) terug naar het startpunt van de wandelroute bij IJsboerderij Gommers. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 kilometer. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
33  22  23  92  93  75  76  77 78  79  82  11  13  15  16  17 40  38 14   34  35 38  46  42  37 36  33 (lengte 14,7 km)
Bijzonderheden wandelroutes 110 Nederweert-Eind
Bij nat weer zijn de laarzenpaden drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. Het is mogelijk om net voor wandelknooppunt 79 een rondje door het Rouwven te lopen. Let op: het traject tussen de wandelknooppunten 36 en 33 gaat in de zomer door een maisveld. In de overige periodes loopt U eerst over een bruggetje. Daarna gaat U rechtsaf langs de sloot en na ongeveer 30 meter volgt U het graspad links door de akkervelden.
Korte beschrijving wandelroute 11005 Nederweert-Eind Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond Naar plattegrond
start wandelroute
horeca wandelroute
IJsboerderij Gommers Eind 40 6034 SN Nederweert-Eind 0495 – 63 19 28 www.ijsboerderijgommers.nl
Wandelroutes in Limburg
Korte beschrijving wandelroute 11010 Nederweert-Eind Korte beschrijving wandelroute 11015 Nederweert-Eind Korte beschrijving wandelroute 11020 Nederweert-Eind
De wandelroute start bij wandelknooppunt 33 en het startbord van wandelnetwerk Nederweert op de hoek van de Houtsberg en Eind bij IJsboerderij Gommers. U loopt over het fietspad langs de Houtsberg in de richting van wandelknooppunt 30. U wandelt naar Nederweert-Eind. Nadat U Nederweert-Eind weer hebt verlaten loopt U langs het Rouwven. Daarna steekt U de Rietbeek over en komt in het natuurpark Sarsven en de Banen. U wandelt door dit natuurgebied dat wordt beheerd door het Limburgs Landschap. Eerst loopt U om de Banen en passeert een vogelkijkhut. Daarna wandelt U langs het Vlakwater en door het bos de Houtsberg. Vervolgens loopt U weer langs de Banen en het Sarsven. Nadat U door een klaphek bent gelopen komt U op Landgoed Philomenahoeve alwaar U een schaapskooi passeert. U steekt de drukke Houtsberg weer over en wandelt daarna om natuurgebied Schoorkuilen en de Kwegt, een waar vogelparadijs. U loopt ook een stuk langs het Kanaal van Wessem naar Nederweert. Tenslotte verlaat U weer het natuurgebied Schoorkuilen en loopt na wandelknooppunt 36 door een akker (in de zomer een maisveld) terug naar het startpunt van de wandelroute bij IJsboerderij Gommers. Horeca alleen bij start en finish. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

110. Wandelen in

Nederweert-Eind

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 9, 12 en 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats IJsboerderij Gommers in Nederweert-Eind. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 33 en het wandelstartbord van wandelnetwerk Nederweert op de hoek van de Houtsberg en Eind voor de ingang van IJsboerderij Gommers. Parkeerplaatsen zijn er voldoende bij IJsboerderij Gommers. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info