Wandelnetwerk Peel en Maas
Made with MAGIX by Mat Maessen

27. Wandelen in Meijel

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 4, 12, 15 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het Raadhuisplein in Meijel. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 32 op de hoek van Dorpsstraat en het Raadhuisplein in Meijel. Parkeerplaatsen zijn er voldoende aan het Alexanderplein en het Raadhuisplein. Horeca bij start en finish. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Meijel Raadhuisplein

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Meijel van 4 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 32 op de hoek van de driesprong Dorpsstraat, Raadhuisplein en Jan Truijenstraat. U volgt de Jan Truijenstraat in de richting van wandelknooppunt 31. U wandelt Meijel uit naar buurtschap Simonshoek. U passeert Kampeerbos Simonshoek en Bungalowpark De Stille Wille. Daarna loopt U door het Simonshoekse Bos. Vervolgens loopt U weer door Meijel en passeert het Kapelletje van de Heilige Familie en de Kapelanie. U eindigt de wandelroute weer bij het startpunt aan het Raadhuisplein. Horeca bij start en finish. (50% verhard – 50% onverhard)

Wandelroute vanuit Meijel van 12 kilometer

Wandelroute vanuit Meijel van 15 kilometer

Wandelroute vanuit Meijel van 18 kilometer

Bijzonderheden wandelroutes 27 Meijel Korte beschrijving wandelroute 2705 Meijel Korte beschrijving wandelroute 2710 Meijel
start wandelroute
horeca wandelroute
Oranje Hotel Meijel Raadhuisplein 11 5768 AR Meijel Tel. 077-4661839 www.oranjehotelmeijel.nl
Korte beschrijving wandelroute 2715 Meijel
De wandelroute start bij wandelknooppunt 32 op de hoek van de driesprong Dorpsstraat, Raadhuisplein en Jan Truijenstraat. U volgt de Jan Truijenstraat in de richting van wandelknooppunt 31. U wandelt Meijel uit naar buurtschap Simonshoek. U passeert Kampeerbos Simonshoek en Bungalowpark De Stille Wille. Daarna loopt U door het Simonshoekse Bos. Vervolgens loopt U weer door Meijel en passeert het Kapelletje van de Heilige Familie en de Kapelanie. U wandelt Meijel uit en komt langs de Gouden Helm en de Sint-Antoniuskapel. Aan de Keulsebaan passeert U de Sint-Willibrordusput. U loopt daarna naar Neerkant in Noord-Brabant. Nadat U de Neerkantse Bossen hebt verlaten wandelt U naar de Sint-Willibrorduskerk in het centrum van Neerkant. U loopt dan langs het Museum Techniek met een Ziel en daarna Neerkant weer uit. Via Grintkuilen en de Molentjesdreef bereikt U het Kanaal van Deurne. U passeert de Helenavaart en de Blankersplas. Daarna wandelt U langs de Verheven Peel. Verderop loopt U door het Startebos en langs de gelijknamige sportvelden. Tenslotte wandelt U door Meijel langs de Sint Annakapel terug naar het startpunt aan het Raadhuisplein met de Sint-Nicolaaskerk. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 en 9 kilometer. (60% verhard – 40% onverhard)
Korte beschrijving wandelroute 2720 Meijel
De wandelroute start bij wandelknooppunt 32 op de hoek van de driesprong Dorpsstraat, Raadhuisplein en Jan Truijenstraat. U volgt de Jan Truijenstraat in de richting van wandelknooppunt 31. U wandelt Meijel uit naar buurtschap Simonshoek. U passeert Kampeerbos Simonshoek en Bungalowpark De Stille Wille. Daarna loopt U door het Simonshoekse Bos. Vervolgens loopt U weer door Meijel en passeert het Kapelletje van de Heilige Familie en de Kapelanie. U wandelt Meijel uit en komt langs de Gouden Helm en de Sint-Antoniuskapel. Aan de Keulsebaan passeert U de Sint-Willibrordusput. U loopt daarna naar Neerkant in Noord-Brabant. Nadat U de Neerkantse Bossen hebt verlaten wandelt U naar de Sint-Willibrorduskerk in het centrum van Neerkant. U loopt dan langs het Museum Techniek met een Ziel en daarna Neerkant weer uit. Via Grintkuilen en de Molentjesdreef bereikt U het Kanaal van Deurne. U passeert de Helenavaart en de Blankersplas. Daarna wandelt U langs de Verheven Peel. Verderop loopt U door het Startebos en langs de gelijknamige sportvelden. Tenslotte wandelt U door Meijel langs de Sint Annakapel terug naar het startpunt aan het Raadhuisplein met de Sint-Nicolaaskerk. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 en 11 kilometer. (55% verhard – 45% onverhard)
32  31 41  40  14  16 32 (lengte 4,9 km)
Naar plattegrond
De wandelroute start bij wandelknooppunt 32 op de hoek van de driesprong Dorpsstraat, Raadhuisplein en Jan Truijenstraat. U volgt de Dorpsstraat in de richting van wandelknooppunt 16. U wandelt Meijel uit en komt langs de Gouden Helm en de Sint-Antoniuskapel. Aan de Keulsebaan passeert U de Sint-Willibrordusput. U loopt daarna naar Neerkant in Noord-Brabant. Nadat U de Neerkantse Bossen hebt verlaten wandelt U naar de Sint-Willibrorduskerk in het centrum van Neerkant. U loopt dan langs het Museum Techniek met een Ziel en daarna Neerkant weer uit. Via Grintkuilen en de Molentjesdreef bereikt U het Kanaal van Deurne. U passeert de Helenavaart en de Blankersplas. Daarna wandelt U langs de Verheven Peel. Verderop loopt U door het Startebos en langs de gelijknamige sportvelden. Tenslotte wandelt U door Meijel langs de Sint Annakapel terug naar het startpunt aan het Raadhuisplein met de Sint-Nicolaaskerk. Horeca bij start en finish en na ongeveer 5 kilometer. (65% verhard – 35% onverhard)
32  16  14  13 12  30  78 77  79  80  81  26  11  23 27  15  24 30   32 (lengte 11,6 km)
Naar plattegrond
32  31 41  40  14  13 12  30  78 77  79  80  81  26  11  23 27  15   24 30  32 (lengte 15,4 km)
Naar plattegrond
32  31 41  40  14  13 12  30  76 75  74  77  79  80  81  26  11  23 27  15  24 30  32 (lengte 17,6 km)
Naar plattegrond
Sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. Het traject tussen wandelknooppunt 12 en wandelknooppunt 30 is onduidelijk gemarkeerd. Het traject loopt via Hof, op eind rechts Keulsebaan, links Paalberg, rechts Hoefbladweg De markeringen in Neerkant (Noord-Brabant) zijn groen-geel.
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

27. Wandelen in Meijel

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 4, 12, 15 of 18 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats het Raadhuisplein in Meijel. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 32 op de hoek van Dorpsstraat en het Raadhuisplein in Meijel. Parkeerplaatsen zijn er voldoende aan het Alexanderplein en het Raadhuisplein. Horeca bij start en finish. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info