Wandelnetwerk Roermond
Made with MAGIX by Mat Maessen

79. Wandelen in Swalmen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11 of 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Parkeerplaats In De Haofkes in Swalmen. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 58 en het startbord van het wandelnetwerk Roermond aan de parkeerplaats In De Haofkes vlakbij de Markt in Swalmen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Swalmen Parkeerplaats In De Haofkes

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Swalmen van 5 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 58 en het wandelstartbord van wandelnetwerk Roermond op de hoek van de Markt en In de Haofkes. U loopt langs de parkeerplaats In de Haofkes in de richting van wandelknooppunt 78 en volgt het voetpad langs de Swalm. U komt langs de Sjwaamvallei en wandelt onder de A73 en de spoorlijn door. Verderop passeert U Kasteelruïne Ouborg. Ter hoogte van Hoeve Genoenhof gaat U rechts het veld in over het natuurpad langs de Swalm. Vervolgens wandelt U steeds door het Swalmdal. Na wandelknooppunt 86 bij het Wieler Bakhoes verlaat U het Swalmdal.  U loopt vervolgens door buurtschap Wieler en passeert Hoeve Middelhof. Na het station van Swalmen loopt U over de Stationsstraat terug naar het centrum van Swalmen, Tenslotte passeert U aan de Markt de Sint-Lambertuskerk en het Oude Raadhuis om weer bij het startpunt te eindigen. Horeca vlakbij start en finish. (75% verhard – 25% onverhard)
58  78  79  82  84  85 86  83 63 59  58 (lengte 4,8 km)

Wandelroute vanuit Swalmen van 11 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 58 en het wandelstartbord van wandelnetwerk Roermond op de hoek van de Markt en In de Haofkes. U loopt over de Markt in de richting van wandelknooppunt 60. U passeert het Oude Raadhuis en de Sint-Lambertuskerk en steekt de Swalm over. Daarna wandelt U door het parkje langs de Swalm en steekt de drukke Rijksweg en de Swalm over. Vervolgens loopt U over het Wandelpad de Beet weer langs het Swalmdal. U volgt de loop van de Swalm door de natuurgebieden Kerkebroek en Groenewoud. Na wandelknooppunt 77 verlaat U het Swalmdal. U passeert Herberg de Bos en loopt door de Gemeentebossen Swalmen. Verderop passeert U Camping de Grens en gaat rechtsaf. U steekt de Swalm weer over en blijft de Swalm steeds volgen langs het Natuurwandelpad. Vervolgens wandelt U door natuurgebied de Hout. Na wandelknooppunt 55 verlaat U de Swalm en wandelt naar de bossen van Bisschopskamp. Vervolgens passeert U Kasteel Hillenraad en loopt terug naar Swalmen. Tenslotte steekt U de Rijksweg en de Swalm weer over om weer te eindigen bij het startpunt in het centrum van Swalmen. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 3 kilometer. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
58  60 61 77 76 75  83  80  79  78  55 53  52 51  50 57 58 (lengte 10,7 km)

Wandelroute vanuit Swalmen van 15 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 58 en het wandelstartbord van wandelnetwerk Roermond op de hoek van de Markt en In de Haofkes. U loopt over de Markt in de richting van wandelknooppunt 60. U passeert het Oude Raadhuis en de Sint-Lambertuskerk en steekt de Swalm over. Daarna wandelt U door het parkje langs de Swalm en steekt de drukke Rijksweg en de Swalm over. Vervolgens loopt U over het Wandelpad de Beet weer langs het Swalmdal. U volgt de loop van de Swalm door de natuurgebieden Kerkebroek en Groenewoud. Na wandelknooppunt 77 verlaat U het Swalmdal. U passeert Herberg de Bos en loopt door de Gemeentebossen Swalmen. Verderop passeert U Camping de Grens en gaat rechtsaf. U steekt de Swalm weer over en blijft de Swalm steeds volgen langs het Natuurwandelpad. Vervolgens wandelt U door natuurgebied de Hout. Na wandelknooppunt 55 verlaat U de Swalm en wandelt naar de bossen van Bisschopskamp. Vervolgens passeert U Kasteel Hillenraad en loopt terug naar Swalmen. Daarna steekt U de Rijksweg over en blijft steeds de Swalm volgen. U komt langs de Sjwaamvallei en wandelt onder de A73 en de spoorlijn door. Verderop passeert U Kasteelruïne Ouborg. Ter hoogte van Hoeve Genoenhof gaat U rechts het veld in over het natuurpad langs de Swalm. Na wandelknooppunt 86 bij het Wieler Bakhoes verlaat U het Swalmdal. U wandelt vervolgens door buurtschap Wieler en passeert Hoeve Middelhof. Na het station van Swalmen loopt U over de Stationsstraat terug naar het centrum van Swalmen. Tenslotte eindigt U de wandelroute weer bij het startpunt. Horeca vlakbij start en finish en na ongeveer 3 en 11 kilometer. (45% verhard – 55% onverhard)
58  60 61 77 76 75  83  80  79  78  55 53  52 51  50 57 58  78  79   82  84  85 86  83 63 59  58 (lengte 15,4 km)
Bijzonderheden wandelroutes 79 Swalmen Korte beschrijving wandelroute 7905 Swalmen Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 7910 Swalmen Naar plattegrond Naar plattegrond
start wandelroute
horeca wandelroute
Eetcafe de Mert Markt 1 6071 JD Swalmen 0475 – 50 43 91 www.demertswalmen.nl
Korte beschrijving wandelroute 7915 Swalmen
Bij nat weer zijn de laarzenpaden langs de Swalm drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. In de wandelroutes 7910 en 7915 zijn honden op het traject tussen wandelknooppunt 78 en 55 niet toegestaan. (afkorten mogelijk door bij wandelknooppunt 79 de richting 53 aan te houden)
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

79. Wandelen in

Swalmen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 11 of 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Parkeerplaats In De Haofkes in Swalmen. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 58 en het startbord van het wandelnetwerk Roermond aan de parkeerplaats In De Haofkes vlakbij de Markt in Swalmen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Vlakbij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info