Wandelnetwerk Roermond
Made with MAGIX by Mat Maessen

80. Wandelen in Swalmen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 4, 11 of 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Herberg de Bos in Swalmen. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Roermond op de parkeerplaats van Herberg de Bos aan de Bosstraat in Swalmen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
Home Print Wandelroutes

Startplaats Swalmen Herberg de Bos

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Swalmen van 4 kilometer

De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Roermond op de parkeerplaats van Herberg de Bos aan de Bosstraat in Swalmen. U steekt de drukke Bosstraat over en ziet schuin rechts tegenover Herberg de Bos, aan het fietspad langs de Bosstraat, wandelknooppunt 76 liggen. U loopt het onverharde bospad in dat recht tegenover wandelknooppunt 76 ligt, in de richting van wandelknooppunt 77. Tijdens deze route wandelt U door het Swalmdal. Eerst wandelt U zuidwaarts van de Swalm door natuurgebied de Hout. Daarna loopt U noordwaarts van de Swalm, door de natuurgebieden Kerkebroek en Groenewoud. terug naar het startpunt bij Herberg de Bos. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 25% verhard – 75% onverhard)
76  77  78  55 56 60 61 77  76 (lengte 4,4 km)

Wandelroute vanuit Swalmen van 11 kilometer

De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Roermond op de parkeerplaats van Herberg de Bos aan de Bosstraat in Swalmen. U loopt over het onverharde pad langs het terrein van Herberg de Bos in de richting van wandelknooppunt 75. U wandelt door de Gemeentebossen Swalmen. Verderop passeert U Camping de Grens en gaat rechtsaf. U steekt de Swalm over en blijft de Swalmdal steeds volgen langs het Natuurwandelpad. Vervolgens wandelt U door natuurgebied de Hout. Na wandelknooppunt 55 verlaat U de Swalm en wandelt naar de bossen van Bisschopskamp. Vervolgens passeert U Kasteel Hillenraad en loopt naar Swalmen. Dan steekt U de Rijksweg en de Swalm over en komt in het centrum van Swalmen. U wandelt over de Markt en passeert het Oude Raadhuis en de Sint-Lambertuskerk. Daarna steekt U de Swalm weer over en loopt verder door het parkje langs de Swalm. Vervolgens steekt U de drukke Rijksweg en de Swalm weer over en loopt U over het Wandelpad de Beet weer langs het Swalmdal. U volgt daarna de loop van de Swalm door de natuurgebieden Kerkebroek en Groenewoud. Na wandelknooppunt 77 verlaat U het Swalmdal. U eindigt de wandelroute weer bij Herberg de Bos. Horeca bij start en finish en na ongeveer 8 kilometer. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
76 75  83  80  79  78  55 53  52 51  50 57 58  60 61 77 76 (lengte 10,7 km)

Wandelroute vanuit Swalmen van 15 kilometer

76 75  83  80  79  78  55 53  52 51  50 57 58  78  79  82  84  85 86   83 63 59  58  60 61 77 76  (lengte 15,4 km)
Bijzonderheden wandelroutes 80 Swalmen Korte beschrijving wandelroute 8005 Swalmen Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 8010 Swalmen Naar plattegrond Naar plattegrond
start wandelroute
horeca wandelroute
Herberg de Bos Bosstraat 115 6071 PX Swalmen 0475 – 50 25 57 www.herbergdebos.nl
Korte beschrijving wandelroute 8015 Swalmen
De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Roermond op de parkeerplaats van Herberg de Bos aan de Bosstraat in Swalmen. U loopt over het onverharde pad langs het terrein van Herberg de Bos in de richting van wandelknooppunt 75. U wandelt door de Gemeentebossen Swalmen. Verderop passeert U Camping de Grens en gaat rechtsaf. U steekt de Swalm over en blijft de Swalmdal steeds volgen langs het Natuurwandelpad. Vervolgens wandelt U door natuurgebied de Hout. Na wandelknooppunt 55 verlaat U de Swalm en wandelt naar de bossen van Bisschopskamp. Vervolgens passeert U Kasteel Hillenraad en loopt naar Swalmen. Daarna steekt U de Rijksweg over en blijft steeds de Swalm volgen. U komt langs de Sjwaamvallei en wandelt onder de A73 en de spoorlijn door. Verderop passeert U Kasteelruïne Ouborg. Ter hoogte van Hoeve Genoenhof gaat U rechts het veld in over het natuurpad langs de Swalm. Na wandelknooppunt 86 bij het Wieler Bakhoes verlaat U het Swalmdal. U wandelt vervolgens door buurtschap Wieler en passeert Hoeve Middelhof. Na het station van Swalmen loopt U over de Stationsstraat terug naar het centrum van Swalmen. U wandelt over de Markt en passeert het Oude Raadhuis en de Sint-Lambertuskerk. Daarna steekt U de Swalm weer over en loopt verder door het parkje langs de Swalm. Vervolgens steekt U de drukke Rijksweg en de Swalm weer over en loopt U over het Wandelpad de Beet weer langs het Swalmdal. U volgt daarna de loop van de Swalm door de natuurgebieden Kerkebroek en Groenewoud. Na wandelknooppunt 77 verlaat U het Swalmdal. U eindigt de wandelroute weer bij Herberg de Bos. Horeca bij start en finish en na ongeveer 8 en 12 kilometer. (45% verhard – 55% onverhard)
Bij nat weer zijn de laarzenpaden langs de Swalm drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. Honden zijn op het traject tussen wandelknooppunt 78 en 55 niet toegestaan. (In wandelroute 8005 is omlopen mogelijk door na wandelknooppunt 78  de wandelknooppunten 79 – 53 – 54 - 55 te volgen. In wandelroutes 8010 en 8015 is afkorten mogelijk door bij wandelknooppunt 79 de wandelknooppunten 54 - 53 aan te houden)
Wandelroutes in Limburg
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

80. Wandelen in

Swalmen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 4, 11 of 15 kilometer middels wandelknooppunten vanaf de startplaats Herberg de Bos in Swalmen. Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Roermond op de parkeerplaats van Herberg de Bos aan de Bosstraat in Swalmen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info