Made with MAGIX by Mat Maessen
Home
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.
In de zomer van 2010 werd in de provincie Zeeland het eerste wandelnetwerk geopend in de gemeente Borsele. Ondertussen is er in nagenoeg de gehele provincie in totaal zo’n 2300 kilometer wandelnetwerk aangelegd. Noord-Beveland Eindeloos Eiland Sinds 2012 ongeveer 165 kilometer wandelnetwerk in de gemeente Noord-Beveland. Oost-Zeeuws-Vlaanderen Langs Linies en Kreken Sinds 2014 ongeveer 165 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Hulst en Terneuzen. Schouwen-Duiveland Langs Water en Land Sinds 2013 ongeveer 340 kilometer wandelnetwerk in de gemeente Schouwen-Duiveland. Tholen Eiland Tholen Sinds 2015 wandelnetwerk in de gemeente Tholen. In 2019 na uitbreiding 239 kilometer wandelnetwerk. Walcheren Walcherse Dijken, Duinen en Watergangen Sinds 2012 ongeveer 400 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Middelburg, Veere en Vlissingen. West-Zeeuws-Vlaanderen Grenzeloos Wandelen Sinds 2012 ongeveer 350 kilometer wandelnetwerk in de gemeente Sluis. Zuid-Beveland-Noord Hart van Zeeland Sinds 2014 ongeveer 490 kilometer wandelnetwerk in de gemeentes Goes en Kapelle. Zuid-Beveland-Zuid Sporen in de Zak Sinds 2010 ongeveer 180 kilometer wandelnetwerk in de gemeente Borsele. Hier vindt U algemene informatie over de wandelnetwerken in Zeeland. Markering Wandelnetwerk Zeeland De wandelmarkering in de provincie Zeeland is overal dezelfde. Op diverse startpunten en langs de routes komen borden met de routekaarten, de wandelknooppunten en gebiedsinformatie voor. Het wandelnetwerk is langs twee kanten bewegwijzerd. De wandelknooppunten zijn allen zwarte kunststof palen met vierkante markeringen in groen en geel. De wandelknooppunten zijn allen gelijk. In een groen kader bevindt zich de tekst Knooppunt en het witte nummer van het wandelknooppunt. Daaronder bevinden zich in een groen kader de gele pijlen met verwijzing naar het nummer van een ander wandelknooppunt. Onderweg wijzen de markeringen de weg van wandelknooppunt naar wandelknooppunt. De markeringen zijn gele pijlen met een groene achtergrond. Wandelrouteplanner Hier kunt U een wandelrouteplanner vinden voor de wandelnetwerken in Zeeland.

Wandelnetwerk Zeeland

Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

Wandelnetwerken in

Limburg

Dit is de hoofdpagina over de wandelnetwerken in de provincie Limburg. Deze pagina geeft U informatie over de wandelnetwerken in deze provincie. Met deze informatie hoop ik U geinteresseerd te maken in de wandelmogelijkheden binnen de provincie Limburg. Via de menuknop “Wandelnetwerken Limburg per gemeente” kunt U kiezen in welke gemeente U graag wil wandelen. Via het scherm dat daarop volgt kiest U dan in welke plaats U wilt wandelen via het knooppuntensysteem. Daarna kiest U welke afstand U ongeveer wilt wandelen. Alle wandelingen beginnen in de nabijheid van een horecapunt. Steeds na ongeveer 5 kilometer is er een mogelijkheid om een pauze in te lassen bij zo’n horecapunt. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Zeeland

Zeeland is een van de zuidelijke provincies van Nederland. Hoofdstad van Zeeland is Middelburg. Een andere belangrijke gemeente van Zeeland met meer als 50.000 inwoners is Terneuzen.

Wandelnetwerken 

In 2010 werd in de provincie Zeeland het eerste wandelnetwerk geopend. Borsele had de primeur het eerste wandelnetwerk in Zeeland te zijn. Inmiddels is er in de gehele provincie Zeeland een compleet provincie dekkend wandelnetwerk van in totaal meer als 2200 kilometer.

VVV Zuid-Holland

Meer info

VVV Zuid-Holland

Meer info

Wandelmarkering

De wandelmarkering in de provincie Zeeland is overal dezelfde. Op diverse startpunten en langs de routes komen borden met de routekaarten, de knooppunten en gebiedsinformatie voor. Het wandelnetwerk is langs twee kanten bewegwijzerd. De wandelknooppunten zijn allen gelijk. In een groen kader bevindt zich het zwarte nummer van het wandelknooppunt op een gele achtergrond. Onderweg wijzen de genummerde paaltjes de weg van knooppunt naar knooppunt. De markeringen zijn gele pijlen in een groen kader.

Nationaal Park De Oosterschelde

Het Nationale Park in Zeeland is het Nationaal Park Oosterschelde. Het Nationale Landschap in Zeeland is Zuidwest-Zeeland.