Wandelnetwerk Laarbeek en wandelnetwerk Gemert en Bakel
Made with MAGIX by Mat Maessen

484. Wandelen in Aarle-Rixtel

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 9 of 14 kilometer middels wandelknooppunten vanaf het Missieklooster Heilig Bloed aan de Kloosterdreef in het buitengebied van Aarle-Rixtel. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 18 aan de Kloosterdreef voor het Missieklooster Heilig Bloed. Dit is bij de T-splitsing met de onverharde EIGEN WEG. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Startplaats Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Aarle-Rixtel van ongeveer 5 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 48405 Aarle-Rixtel
De wandelroute start bij wandelknooppunt 18 bij het Missieklooster Heilig Bloed aan de Kloosterdreef in Aarle-Rixtel. U loopt over het onverharde pad in de richting van wandelknooppunt 02 en passeert het kruisbeeld van de Calvarieberg. U vervolgt de wandelroute door de broekbossen van natuurgebied de Biezen en Milschot. Daarna loopt U door het Broek. Ten slotte wandelt U door het Biggetjesbos en langs de Broek Aa terug naar het startpunt van de wandelroute bij het Missieklooster Heilig Bloed. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 15% verhard – 85% onverhard)
Naar Google Maps Korte beschrijving wandelroute 48409 Aarle-Rixtel

Wandelroute vanuit Aarle-Rixtel van ongeveer 9 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 18 bij het Missieklooster Heilig Bloed aan de Kloosterdreef in Aarle-Rixtel. U loopt over het onverharde pad in de richting van wandelknooppunt 02 en passeert het kruisbeeld van de Calvarieberg. U vervolgt de wandelroute door de broekbossen van natuurgebied de Biezen en Milschot. Daarna wandelt U door Asdonk en om Landgoed en Golfclub d’n Heikant. Verderop wandelt U door het agrarische gebied van de Wolfsputten. Ten slotte loopt U door het Biggetjesbos en langs de Broek Aa terug naar het startpunt van de wandelroute bij het Missieklooster Heilig Bloed. Horeca bij start en finish en na ongeveer 3 kilometer. (50% verhard – 50% onverhard)
Naar Google Maps

Wandelroute vanuit Aarle-Rixtel van ongeveer 14 kilometer

Bijzonderheden wandelroutes 484 Aarle-Rixtel
start wandelroute
horeca wandelroute
Herberg de Brabantse Kluis Kloosterdreef 8 5735 SJ Aarle-Rixtel 0492 – 468 110 www.brabantsekluis.nl
De wandelroute start bij wandelknooppunt 18 bij het Missieklooster Heilig Bloed aan de Kloosterdreef in Aarle-Rixtel. U loopt de Kloosterdreef in de richting van wandelknooppunt 17. Vervolgens loopt U door de Biezen en steekt U de verderop de Snelle Loop over. Via buurtschap Tereyken bereikt U Grotel. Daar gaat U bij wandelknooppunt 12 linksaf door het klaphek door het dal van de Snelle Loop. U loopt daarna verder door het bosrijke natuurgebied van de Grotelse Heide langs de kronkelende Esperloop en de Aarlesche Vijver. Na Speurgt loopt U langs Landgoed en Golfclub d’n Heikant. Ten slotte wandelt U door de broekbossen van natuurgebied de Biezen en Milschot terug naar het startpunt van de wandelroute bij het Missieklooster Heilig Bloed. Horeca bij start en finish en na ongeveer 11 kilometer. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
Bij nat zijn de laarzenpaden in natuurgebied de Biezen en langs de Snelle Loop drassig. Ook sommige onverharde paden kunnen drassig zijn. Sommige markeringen staan moeilijk zichtbaar aan de binnenkant van de kruising of splitsing opgesteld.
Korte beschrijving wandelroute 48414 Aarle-Rixtel
18 – 02 – 19 – 20 – 18 (lengte 5,3 km)
18 – 02 – 19 – 13 – 14 – 10 – 20 – 18 (lengte 8,8 km)
18 – 17 – 79 – 78 – 89 – 11 – 12 – 22 – 23 – 26 – 27 – 16 – 13 – 19 – 02 – 18 (lengte 13,9 km)
Naar Google Maps Home Wandelroutes in Noord-Brabant Print Wandelroutes
Naar RouteYou Naar RouteYou Naar RouteYou
Home Wandelnetwerk Noord-Brabant Wandelroutes in Noord-Brabant
© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website.

484. Wandelen in Aarle-

Rixtel

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 9 of 14 kilometer middels wandelknooppunten vanaf het Missieklooster Heilig Bloed aan de Kloosterdreef in het buitengebied van Aarle-Rixtel. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 18 aan de Kloosterdreef voor het Missieklooster Heilig Bloed. Dit is bij de T-splitsing met de onverharde EIGEN WEG. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
De wandelroute start bij wandelknooppunt 18 bij het Missieklooster Heilig Bloed aan de Kloosterdreef in Aarle- Rixtel. U loopt over het onverharde pad in de richting van wandelknooppunt 02 en passeert het kruisbeeld van de Calvarieberg. U vervolgt de wandelroute door de broekbossen van natuurgebied de Biezen en Milschot. Daarna loopt U door het Broek. Ten slotte wandelt U door het Biggetjesbos en langs de Broek Aa terug naar het startpunt van de wandelroute bij het Missieklooster Heilig Bloed. Horeca bij start en finish. (GROENE ROUTE 15% verhard – 85% onverhard)
De wandelroute start bij wandelknooppunt 18 bij het Missieklooster Heilig Bloed aan de Kloosterdreef in Aarle- Rixtel. U loopt over het onverharde pad in de richting van wandelknooppunt 02 en passeert het kruisbeeld van de Calvarieberg. U vervolgt de wandelroute door de broekbossen van natuurgebied de Biezen en Milschot. Daarna wandelt U door Asdonk en om Landgoed en Golfclub d’n Heikant. Verderop wandelt U door het agrarische gebied van de Wolfsputten. Ten slotte loopt U door het Biggetjesbos en langs de Broek Aa terug naar het startpunt van de wandelroute bij het Missieklooster Heilig Bloed. Horeca bij start en finish en na ongeveer 3 kilometer. (50% verhard – 50% onverhard)
48405. Nummering wandelroute startplaats Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed: 18 – 02 – 19 – 20 – 18 (lengte 5,3 km) 48409. Nummering wandelroute startplaats Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed: 18 – 02 – 19 – 13 – 14 – 10 – 20 – 18 (lengte 8,8 km) 48414. Nummering wandelroute startplaats Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed: 18 – 17 – 79 – 78 – 89 – 11 – 12 – 22 – 23 – 26 – 27 – 16 – 13 – 19 – 02 – 18 (lengte 13,9 km)
De wandelroute start bij wandelknooppunt 18 bij het Missieklooster Heilig Bloed aan de Kloosterdreef in Aarle- Rixtel. U loopt de Kloosterdreef in de richting van wandelknooppunt 17. Vervolgens loopt U door de Biezen en steekt U de verderop de Snelle Loop over. Via buurtschap Tereyken bereikt U Grotel. Daar gaat U bij wandelknooppunt 12 linksaf door het klaphek door het dal van de Snelle Loop. U loopt daarna verder door het bosrijke natuurgebied van de Grotelse Heide langs de kronkelende Esperloop en de Aarlesche Vijver. Na Speurgt loopt U langs Landgoed en Golfclub d’n Heikant. Ten slotte wandelt U door de broekbossen van natuurgebied de Biezen en Milschot terug naar het startpunt van de wandelroute bij het Missieklooster Heilig Bloed. Horeca bij start en finish en na ongeveer 11 kilometer. (GROENE ROUTE 30% verhard – 70% onverhard)
Korte beschrijving wandelroute 48405 Aarle-Rixtel Naar RouteYou Naar Google Maps Korte beschrijving wandelroute 48409 Aarle-Rixtel Korte beschrijving wandelroute 48414 Aarle-Rixtel Naar RouteYou Naar Google Maps Naar RouteYou Naar Google Maps